Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Δεκάδες οι ζημιές στο Murfreesboro!



MURFREESBORO, Tenn. - Αναζήτηση σε ομάδες σε όλη την κεντρική πόλη του Τενεσί Murfreesboro την Παρασκευή, αναζητούν ο καθένας παγιδευμένα σε ερείπια από μία άγρια σειρά καταιγίδων που κατεδάφισαν κτίρια.Σκοτώθηκαν μια μητέρα και το μωρό της και τραυματίστηκαν δεκάδες άλλοι. 

Η Clyde Atkinson, εκπρόσωπος του Αστυνομικόυ Τμήματος του Murfreesboro, είπε ότι πιστεύει πώς υπήρχαν τρεις έως πέντε ανεμοστρόβιλοι, κυρίως στο βόρειο και δυτικό τμήμα της πόλης των 100.000 περίπου ανθρώπων. 

Τα σωστικά έκτακτης ανάγκης λειτούργησαν στο δρόμο μέσα από γειτονιές,  και σε αυτές σημειώνονταν με ένα "γ", αναφέροντας ότι είχαν ελεγχθεί. 

Η έκταση  της καταστροφής ήταν διαδεδομένη σε όλη την περιοχή την Παρασκευή, με πολλά σύννεφα στο Κεντάκι και την Αλαμπάμα και καταστροφικούς ανέμους, χαλάζι και τεράστια ποσότητα βροχής που αναφέρθηκαν σε διάφορα κράτη. Οι ζημίες ήταν χειρότερες στο Rutherford County, Tenn., περίπου 30 μίλια βορειοανατολικά του Nashville.       Τουλάχιστον 41 άνθρωποι τραυματίστηκαν εκεί, τέσσερις από τους βαριά. Στο Murfreesboro, τουλάχιστον 30  σπίτια καταστράφηκαν. ΟΙ Στέγες ήταν ξυλωμένες σε τουλάχιστον δώδεκα σπίτια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου