Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Δεν ανήκουν στο Airbus της Air France τα συντρίμμια!!


Δεν ανήκουν τελικά στο μοιραίο Αirbus της Air France τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό της Βραζιλίας στον Ατλαντικό.

«Μέχρι τώρα κανένα τμήμα του αεροσκάφους δεν έχει ανασυρθεί», δήλωσε ο διευθυντής του τμήματος ελέγχου του εναέριου χώρου της Βραζιλίας, Ραμόν Καρντόσο.

«Άσχημα» χαρακτήρισε τα νέα ο υφυπουργός Μεταφορών της Γαλλίας Ντομινίκ Μπυσερό στο ρ/σ RTL και πρόσθεσε πως «οι γαλλικές αρχές επισημαίνουν εδώ και ημέρες πως πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις έρευνες και τα πιθανά ευρήματα».

Ο Γάλλος υφυπουργός τόνισε ότι αυτό που προέχει τώρα είναι η συνέχιση των ερευνών για τον εντοπισμό των μαύρων κουτιών και ξεκαθάρισε ότι για τα λάθος ευρήματα δεν επικρίνει τους Βραζιλιάνους «που έχουν τον ίδιο πόνο με μας και μας πρόσφεραν τη βοήθεια τους».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης ο στρατηγός Καρντόσο είχε ανακοινώσει ότι το Πολεμικό Ναυτικό της Βραζιλίας ανέσυρε ένα κομμάτι του χώρου αποσκευών του Airbus.

Καταλήγοντας, ο Μπυσερό σημείωσε: «Ο χρόνος είναι εναντίον μας.. Πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βρούμε τα στοιχεία της πτήσης και για το λόγο αυτό θα συνεχίσουμε τις έρευνες σε μια ευρύτερη ζώνη»



GreekWorldNews: Καλά ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας? Πρίν 2 μέρες ανακοίνωσαν επίσημα ότι τα συντρίμμια, ανήκουν στην πτήση 447, και στο Airbus A330, και σήμερα μας λένε ότι τα συντρίμμια δεν έχουν καμία σχέση με το Α330? Τί γίνεται? Μας κρύβουν κάτι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου