Σάββατο, 27 Ιουνίου 2009

ΤΕΛΟΣ η έρευνες για για το μοιραίο Airbus!!


Το πολεμικό ναυτικό και η αεροπορία της Βραζιλίας ανακοίνωσαν την Παρασκευή (τοπική ώρα) ότι τερματίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση πτωμάτων και συντριμμιών της πτήσης AF447 της Air France που έπεσε στη θάλασσα ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Ρίο-Παρίσι, το βράδυ της 31ης Μαΐου προς την 1η Ιουνίου, με 228 επιβαίνοντες, εκτιμώντας πως ό,τι μπορεί να βρεθεί ακόμη είναι "άνευ αξίας".

"Δεν βρέθηκε κανένα πτώμα εδώ και εννέα ημέρες", δήλωσε ο αντισμήναρχος Χένρι Μουνιόζ στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Ρεσίφε (βορειοανατολικά).

Οι επιχειρήσεις, που διεξάγονταν με τη βοήθεια γαλλικών σκαφών και ισπανικών και αμερικανικών αεροπλάνων, επέτρεψαν την ανεύρεση 51 πτωμάτων από τα 228 θύματα του Airbus A330 της Air France τα οποία προέρχονταν από 32 χώρες.

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει απροσδιόριστη.Το Γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων (ΒΕΑ), το οποίο έχει αναλάβει την τεχνική έρευνα για την εξαφάνιση του Airbus, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα υποβάλει μία "πρώτη πραγματολογική αναφορά" την ερχόμενη Πέμπτη, 2 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου