Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Τη διαχείριση της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον ανέλαβε προσωρινά η μητέρα του!


Η Κάθριν Τζάκσον, η μητέρα του Μάικλ Τζάκσον, αναλαμβάνει προσωρινά τη διαχείριση της περιουσίας του «βασιλιά της ποπ» που πέθανε την περασμένη Πέμπτη από καρδιακή προσβολή. Μεταξύ άλλων η 79χρονη Τζάκσον θα έχει τη διαχείριση του ράντσου «Νέβερλαντ» της Καλιφόρνιας αλλά και τα δικαιώματα των τραγουδιών των Beatles.

Ο δικαστής Μίτσελ Μπέκλοφ έκανε δεκτό το αίτημα που είχε καταθέσει ο δικηγόρος της Κάθριν Τζάκσον η οποία νωρίτερα είχε κερδίσε και την προσωρινή κηδεμονία των τριών παιδιών του γιου της. Η ακρόαση στην οποία θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την τύχη των παιδιών και της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον θα γίνει στις 6 Ιουλίου.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν σχετικά με το αν ο σταρ άφησε διαθήκη ή όχι είναι αλληλοσυγκρουόμενες. Η οικογένειά του υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε διαθήκη και επομένως μοναδικοί κληρονόμοι είναι τα τρία παιδιά του. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ωστόσο ανέφεραν ότι ένας δικηγόρος του Μάικλ Τζάκσον έχει στην κατοχή του μια διαθήκη, υπογεγραμμένη από τον τραγουδιστή, και ενδέχεται να την καταθέσει στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου