Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Στην οικογένεια Τζάκσον η σορός του βασιλιά της ποπ!


Στην οικογένειά του παραδόθηκε χθες αργά το βράδυ η σορός του Μάικλ Τζάκσον, μετά από την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ιατροδικαστικού ινστιτούτου του Λος Άντζελες, Εντ Γουίντερ.
Η οικογένεια Τζάκσον παρέλαβε τη σορό στις 21:00 τοπική ώρα (04:00 GMT) με σκοπό να αποφευχθούν οι φωτογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το ιατροδικαστικό ινστιτούτο, δήλωσε ο κ. Γουίντερ, ο οποίος δεν ανέφερε τον προορισμό της σορού.

Καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί ακόμη σχετικά με την κηδεία του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη από ανακοπή καρδιάς.
Όπως ανακοινώθηκε από το ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Λος Άντζελες, ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. «Ο ιατροδικαστής ζήτησε να διενεργηθούν και άλλες αναλύσεις, όπως τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις. Αναμένουμε ότι αυτές οι εξετάσεις θα πάρουν τέσσερις με έξι εβδομάδες ... Από τη στιγμή που θα έχουν διενεργηθεί αυτές οι εξετάσεις, αναμένουμε ότι θα μπορούμε να δώσουμε ένα οριστικό αποτέλεσμα για το τι προκάλεσε το θάνατό του», εξήγησε εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας και διευκρίνισε: «Δεν υπάρχει κανένα σημάδι εξωτερικού τραυματισμού στο πτώμα του Τζάκσον ή κάτι που να δείχνει πως διαπράχθηκε έγκλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου