Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2009

Καλομοίρα: Έτοιμο το επόμενο τραγούδι της Γιουροβίζιον!!!!


Είναι νωρίς ακόμα αλλά ανατρέπονται από τώρα όσα γνώριζαν οι φαν της Γιουροβίζιον για την επόμενη συμμετοχή μας. Οι περιπτώσεις της Βανδή και της Κοκκίνου αποκλείστηκαν μετά το στραπάτσο του Σάκη και πιθανότητες έχει πολλές, η περίπτωση του πιο γλυκού, αγνού όσο δεν μπορείτε να πιστέψετε παιδιού - όχι και τόσο πια -. Καλομοίρα ξανά.

Yes!!! Καλομοίρα.

Ίσως φέτος, ίσως του χρόνου. Αυτό το κορίτσι που δεν πουλούσε μούρη και που ανεχόταν και τον πιο βλάκα από μας, ήξερε ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν πως σεβόταν την παρουσία μας στο Βελιγράδι επειδή ο σκοπός της ήταν η πληροφόρηση του Έλληνα. Τόσο επαγγελματίας που έβαζε ότι εκείνη θεωρούσε καθήκον πάνω από κούραση και βαρεμάρα. Αφήστε που νομίζαμε πως στην πραγματικότητα είναι σαν τον ερωτευμένο που δεν κοιμάται ποτέ για να μην αφήσει την αγαπημένη του ούτε δευτερόλεπτο. Δεν Ξέρουμε αν ο Σάκης είχε ξεκαψουρευτεί, αλλά αυτό ήταν δικό του πρόβλημα αν συνέβαινε. Πάντα έτσι ήταν όμως. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Αποδείχτηκε πως στον τρίτο, μια κοπέλα σαν την Καλομοίρα μπορεί να εκτιμηθεί περισσότερο και ας μην έχει φωνή.
Γιατί έχει ο Σάκης; Το τραγούδι λοιπόν νομίζουμε πως είναι η πρόφαση του να δείξει τη λάμψη του. Αυτή την τρομερή ομορφιά του. Κακό είναι; Ωραία! Και η Καλομοίρα λοιπόν έχει την δική της αφορμή. Ο Κωνσταντίνος Πατζής πάντως και για να μη το πλατιάσουμε κι άλλο, είναι ο συνθέτης του τραγουδιού με το οποίο πήγαμε στη Σερβία. Ε! έχει ήδη έτοιμο το επόμενο...Αν αποφασιστεί...GreekWorldNews: Εγώ το είχα πεί...!Τέλεια!

Από: freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου