Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009

H Oprah στην Ελλάδα και φυσικά στον Πειραιά!Και για ακόμη μια φορά σας επιβεβαιώνουμε τις φήμες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goossip-tv η Οprah Winfrey βρέθηκε στην Ελλάδα κι εμείς ήμασταν εκεί και σας έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το πέρασμά της από την χώρα μας. Η καλή νεράιδα της Αμερικάνικης τηλεόρασης, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, δώρισε σε όλους τους εργαζομένους της παραγωγής της και στις οικογένειες τους μία μοναδική κρουαζιέρα στην Μεσόγειο με όλα τα έξοδα πληρωμένα από εκείνη.

Το πόσο που πλήρωσε για τα περίπου 100 άτομα της παραγωγής της και τις οικογένειες τους φτάνει τα 700.000 ευρώ. Και για πρώτη φορά ακολούθησε και η ίδια την κρουαζιέρα με το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο. Κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας με το λιμεναρχείο Πειραιά επιβεβαιώσαμε πως η διάσημη σταρ επιβιβάστηκε στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Gem το Σάββατο 27 Ιουνίου νωρίς το απόγευμα H ίδια κατέφθασε αεροπορικώς στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί κατευθύνθηκε στο λιμάνι με νοικιασμένη λιμουζίνα και δυο βαν όπου μετέφεραν τις αποσκευές της και τους πιο στενούς της συνεργάτες.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο έφυγε από το λιμάνι του Πειραιά λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου με μια μικρή καθυστέρηση (λόγω τις άφιξης της Oprah) με πρώτο προορισμό την Μυτιλήνη και με επόμενους προορισμούς την Τουρκία, την Ιταλία και την Μάλτα!gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου