Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Διαψεύδει την ένεση ο γιατρός του Michael Jackson!


Ως «απολύτως αναληθή» χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Conard Murray χορήγησε ισχυρά παυσίπονα σε ενέσιμη μορφή στον Michael Jackson λίγα λεπτά πριν από το θάνατό του, ο δικηγόρος του γιατρού.
«Δεν υπήρξε ούτε Demerol, ούτε OxyContin» ισχυρίστηκε ο Edward Chenoff, δικηγόρος του Murray, μιλώντας στην εφημερίδα του Los Angeles, «Times».

Ο ρόλος του Murray στο θάνατο του γιατρού έχει γίνει αντικείμενο προς διερεύνηση, όχι μόνο από τα μέλη της οικογένειας του βασιλιά της pop, αλλά και από τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες τον ανέκριναν για τρεις ολόκληρες ώρες, το Σάββατο.
Την ίδια μέρα, η οικογένεια του αστέρα της pop δημοσιοποίησε ότι απαιτεί λεπτομερή αναφορά των κινήσεων του Murray κατά τις κρίσιμες ώρες, πριν και μετά από το θάνατο του Michael Jackson.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Chernoff, «ο Murray βρήκε τον Jackson αναίσθητο στο κρεβάτι του. Άμεσα ο καρδιολόγος παρατήρησε ότι ο Jackson δεν...

.... ανέπνεε, ενώ ανακάλυψε ότι ο σφυγμός του ήταν εξαιρετικά αδύναμος», και προσέθεσε: «Χωρίς να χάσει χρόνο, ξεκίνησε τις προσπάθειες να τον επαναφέρει».
«Ο γιατρός ούτε του χορήγησε, ούτε του επέβαλε να πάρει Demerol» υποστήριξε ο Chernoff.

«Ο Murray ήταν αυτός που πρότεινε στην οικογένειά του να διενεργήσει αυτοψία. Αυτός τους πρότεινε την αυτοψία, ενώ ήταν ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος γιατί ο Michael Jackson πέθανε» κατέληξε.

Ωστόσο, ένα άλλο τραγικό περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, ο 12χρονος γιος του Jackson, Prince Michael Joseph Jackson Jr., ήταν παρών τη στιγμή που ο πατέρας του κατέρρευσε και νόμιζε ότι απλά του έκανε πλάκα, πριν συνειδητοποιήσει την σκληρή πραγματικότητα.

Σύμφωνα με άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας, «ο μικρός δεν αντιλαμβανόταν τι συμβαίνει, όταν οι γιατροί προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ο Prince, άφωνος, απλά κοιτούσε. Δεν κινείτο. Απλά κοιτούσε γύρω του και πραγματικά δεν καταλάβαινε τι συμβαίνει».


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου