Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Ρεκόρ επισκέψεων στο Yahoo μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον!


Ρεκόρ επισκέψεων σημείωσε η διαδικτυακή πύλη Yahoo, μετά το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον! Κατερρίφθη μάλιστα το ρεκόρ του μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών στη σελίδα Yahoo! news που καταγράφηκε την ημέρα της εκλογής του Μπάρακ Ομπάμα.
«Η Yahoo! news κατέγραψε απόλυτο ρεκόρ σε αριθμό ξεχωριστών επισκέψεων, με 16,4 εκατομμύρια ανθρώπους, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 15,1 εκατομμυρίων» την ημέρα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών στις 4 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Yahoo! στο επίσημο μπλογκ της διαδικτυακής πύλης.

«Το άρθρο με τίτλο ''Ο Μάικλ Τζάκσον επειγόντως στο νοσοκομείο'' έλαβε τα πιο πολλά 'κλικ' στην ιστορία μας: κατέγραψε το απίστευτο νούμερο των 800.000 κλικ σε διάστημα δέκα λεπτών. Η ανακοίνωση του θανάτου του προκάλεσε 560.000 κλικ σε δέκα λεπτά», διευκρίνισε ο Νίκι Ντούγκαν, επίσημος μπλόγκερ της πύλης.

Ο συνολικός αριθμός των σελίδων που συμβουλεύθηκαν οι χρήστες του διαδικτύου στο Yahoo! news ήταν, αντίθετα, χαμηλότερος εκείνου που καταγράφηκε σε άλλα γεγονότα, όπως η ορκωμοσία του Ομπάμα τον Ιανουάριο, η επομένη της ορκωμοσίας και ο τυφώνας Άικ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου