Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Μπρίτνευ Σπίαρς: Πρόταση γάμου επιτέλους!!


Τώρα, μερικά πράγματα εκτός από ειδήσεις είναι και ανέκδοτα. Ποιος μπορεί να μην δει και το σύντομο τέλος ενός γάμου, όταν αυτός είναι της Πρίτνευ; Μιας κοπέλας που είτε λόγο αναγνωρισιμότητας σε μικρή ηλικία, είτε για οποιοδήποτε λόγο έχει κάνει άπειρες προσπάθειες να μας πείσει πως δεν είναι καλά ή πως έχει χάσει τη μπάλα και προσπάθει επίσης να μας πέίσει πως την έχει βρει.
Σημασία έχει, σε κουβέντα να βρισκόμαστε και μεις κι αυτοί και σεις. Ο γάμος λοιπόν με τον δέκα χρόνια μεγαλύτερο και μάνατζερ της ομως Τζέισον Τρέιγουικ αποφασίστηκε από κοινού φυσικά στις Μπαχάμες όπου πήγαν διακοπές μαζί με τα παιδιά της. Άνοιξαν λέει μια σαμπάνια και πρωτού την πιουν, ο καλός της της ζήτησε να τον παντρευτεί. Αυτό την έκανε να ουρλιάξει ( το "ουρλιάξει" είναι δικό μας, τα υπόλοιπα είναι των ξένων που πληροφορήθηκαν τα πάντα από ποιον άραγε;) επειδή στους δύο προηγούμενους γάμους της ήταν εκείνη που έκανε την πρόταση.
Το μυστήριο θα γίνει σύμφωνα με την ίδια, κάπου μέσα στο Δεκέμβριο. Σάμφωνα με μας, μπορεί και ποτέ...με τον ίδιο τουλάχιστον.

free gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου