Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Σε κλινική η Elizabeth Taylor λόγω του Michael Jackson!


Στο νοσοκομείο εισήλθε η ηθοποιός Elizabeth Taylor λίγες μέρες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου της, Michael Jackson.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η 77χρονη νοσηλεύεται σε κλινική του Λος Άντζελες από χθες, όπου διακομίσθηκε εσπευσμένα από το σπίτι της στο Beverly Hills.

Για την Taylor, η απώλεια του Michael Jackson ήταν μεγάλο πλήγμα, αν αναλογισθεί κανείς τη στενή παρέα που έκαναν, ενώ, όταν έμαθε τα άσχημα νέα, ετοίμαζε βαλίτσες για το Λονδίνο, για να παραστεί στις συναυλίες του Βασιλιά της pop στην Arena O2.

Η κατάσταση της υγείας της ήταν ήδη επιβαρυμένη. Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι και ιατρικό προσωπικό πάντα στο πλευρό της. Λέγεται ότι, όταν έμαθε για το θάνατο του Jackson, άρχισε να ουρλιάζει.

Μάλιστα, ακούγεται ότι η Taylor ήθελε να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος καλλιτέχνη, αλλά δεν την άφησε η οικογένειά του. «Θα ζει μέσα στην καρδιά μου για πάντα, αλλά δεν είναι αρκετό. Η ζωή μου είναι τόσο άδεια. Δε νομίζω κανένας άλλος να γνώριζε πόσο αγαπιόμασταν», είπε η Taylor μετά το θάνατο του Michael Jackson.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν από τους λίγους ανθρώπους που στήριξε δημόσια τον τραγουδιστή, όταν κατηγορείτο για παιδεραστία.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου