Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Στη Neverland η σορός του Μάικλ Τζάκσον!


Στο ράντσο της Neverland στην Καλιφόρνια θα μεταφερθεί αύριο συνοδευόμενη από μια πομπή 30 αυτοκινήτων η σορός του Μάικλ και την Παρασκευή θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η ταφή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η απόφαση για την ταφή του Μάικλ Τζάκσον στο ράντσο του δείχνει ότι η οικογένειά του ενδέχεται να μετατρέψει την Neverland σε μουσείο, στα πρότυπα της Graceland, όπου ενταφιάστηκε ο Ελβις Πρίσλεϊ.

Την ίδια ώρα ,μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια του θανάτου του Τζάκσον. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση TMZ.com αναφέρεται ότι στο σπίτι του βασιλιά της ποπ βρέθηκε ένα πολύ ισχυρό φάρμακο -το Propofol, που χρησιμοποιείται ως αναισθητικό στις χειρουργικές επεμβάσεις.

Ιατρικές πηγές τόνισαν ότι «δεν είναι κατανοητό πώς ένα τέτοιο φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιείται κατ’ οίκον, καθώς μία από τις βασικές παρενέργειές του Propofol μπορεί να είναι η ανακοπή, εφόσον ληφθεί ταυτόχρονα με αναλγητικά φάρμακα». 

Μια πρώην νοσοκόμα του Τζάκσον ,δήλωσε επίσης στο CNN ότι ο αστέρας της ποπ την είχε πιέσει-χωρίς επιτυχία-να του χορηγήσει το φάρμακο Diprivan, που είναι αντίστοιχο του Propofol.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου