Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Εσώρουχα για αριστερόχειρες(!)Κατάστημα στη Βρετανία αποφάσισε να δημιουργήσει νέα σειρά εσωρούχων αποκλειστικά για αριστερόχειρες άνδρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του καταστήματος "με την ιδέα αυτή οι αριστερόχειρες θα γλυτώσουν χρόνο και θα αποφύγουν την ντροπή μπροστά στον καθρέφτη"(!). Τα νέα εσώρουχα θα έχουν οριζόντιο άνοιγμα, αντί για κάθετη σχισμή, σπάζοντας μια παράδοση 75 ετών.

"Με τη δική μας οπτική, αυτή είναι μια πολύ σημαντική κίνηση για τους αριστερόχειρες" δηλώνει ο Rob Faucherand του καταστήματος "Debenhams".

Περίπου το 10% των ανδρών στη Βρετανία, πιστεύεται ότι είναι αριστερόχειρες, αλλά τα εσώρουχά τους έχουν άνοιγμα για δεξιόχειρες από τότε που ανακαλύφθηκαν το 1935.
"Σαν αποτέλεσμα οι αριστερόχειρες άνδρες πρέπει να κάνουν μια δύσκολη κίνηση σε περίπτωση ανάγκης, σε αντίθεση με τους δεξιόχειρες που πετυχαίνουν τον στόχο τους πολύ πιο εύκολα" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο παρελθόν τα μποξεράκια με το άνοιγμα στο κέντρο είχαν προσφέρει μια καλή λύση για τους αριστερόχειρες, αλλά σύμφωνα με το βρετανικό κατάστημα τα νέα εσώρουχα θα εξαλείψουν κάθε διάκριση στο λεπτό αυτό ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου