Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ψάχνουν «τιμονιέρη» στο λιμάνι


Μετά την απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια στον Ολυμπιακό το ξεκαθάρισαν ότι η λύση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα είναι προσωρινή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αναζήτηση του νέου προπονητή με τους υποψήφιους να εστιάζονται τόσο στην ισπανική όσο και την ιταλική αγορά. Η πλάστιγγα αυτή τη στιγμή φέρεται να γέρνει προς τη λύση Κίκε Φλόρες ωστόσο στα υπόψιν βρίσκεται και ο Ζίκο. Δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Σπαλέτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Γεωργιανού τεχνικού από τον πάγκο του Ολυμπιακού, προτάθηκαν 20 προπονητές. Μάλιστα, ο Φλόρες προτάθηκε από τέσσερις διαφορετικούς μάνατζερ. Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδος πάντως, δεν φαίνονται να βιάζονται και θα εξετάσουν πολύ προσεκτικά τις λύσεις που έχουν στα χέρια τους.

«Θα εξετάσουμε την αγορά, θα δούμε τι υπάρχει και όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσουμε. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για την ομάδα», έλεγαν στελέχη της διοίκησης του Ολυμπιακού. Ένα ακόμα όνομα που ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ώρες ήταν αυτό του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Ρόμα.

Η περίπτωση του Ιταλού προπονητή ωστόσο, θα πρέπει να αποκλειστεί κυρίως λόγω του υψηλού του κασέ, ενώ και ο ίδιος δύσκολα θα επέλεγε την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Παρόλα αυτά άνθρωποι του συλλόγου διαβεβαίωναν ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει προπονητή που θα προέρχεται από την ισπανική ή την ιταλική αγορά.


http://www.gazzetta.gr/content/view/46987/2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου