Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Στα παράθυρα είδαν το τουρκικό F-16


Μόλις 30 μέτρα από επιβατικό αεροπλάνο της Ολυμπιακής που εκτελούσε πτήση μεταξύ Ρόδου και Σάμου πέταξε τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16, κλιμακώνοντας επικίνδυνα τις προκλήσεις που κατά το τελευταίο διάστημα σημειώνονται στο Αιγαίο...

Για την παρενόχληση έγινε ήδη διάβημα στην Άγκυρα, ενώ το θέμα έθεσε στον Τούρκο ομόλογό της η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη σε χθεσινή τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Η επικίνδυνη παρενόχληση του πολιτικού αεροσκάφους έγινε προχθές το πρωί, λίγες ώρες πριν από την εις τριπλούν υπέρπτηση της νήσου Φούρνοι Ικαρίας από 8 τουρκικά F-16. Η πρωινή πρόκληση έγινε και αυτή από 8άδα F-16, ένα εκ των οποίων προχώρησε στην επικίνδυνη διασταύρωση με το αεροσκάφος τύπου ΑΤR της Ολυμπιακής. Το επιβατικό πετούσε εντός εγκεκριμένου και κατοχυρωμένου διεθνώς αεροδιαδρόμου σε ύψος 14.000 ποδών προς την πλευρά της Σάμου. Η διασταύρωση έγινε, σύμφωνα με τον πιλότο, σε απόσταση περίπου 100 ποδών (30 μέτρα).

totefteri.blogspot.com/2009/09/f-16.html



GreekWorldNews: Εντάξει αυτό παραπάει!! 30 μέτρα από πολιτικό αεροσκάφος????? Που βρίσκεται η κυβέρνηση??Αν γίνει κάποιο ατύχημα και χαθούν ζωές, τότε τί θα γίνει? Η κυρία Ντόρα που το παίζει έξυπνη και λέει συνεχώς ότι είναι σε επικοινωνία με τον Τούρκο ομολογό της, τί κάνει??...Τα σχόλια περιττά σε τέτοιες καταστάσεις...??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου