Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ρόμπα έκανε ο Γ.Αρναούτογλου τον υφυπουργό Σ.Κουβέλη!



Καταγγελτική ραδιοφωνική εκπομπή έκανε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφού κατήγγειλε την κυβέρνηση που δεν έστειλε αεροπλάνο στους σεισμοπαθείς της Αιτή. Η δικαιολογία που είπαν ήταν ότι ένα αεροπλάνο θα έκανε 24 ώρες μέχρι να φθάσει και άρα δεν υπήρχε νόημα. Αυτό έκανε έξω φρενών τον Γρηγόρη που πέρασε στην αντεπίθεση(με την βοήθεια του δημοσιογράφου Μ.Κακλαμάνου) και ξετίναξε την σύμβουλο του υπουργού.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

troktiko.blogspot.com


Απάντηση GreekWorldNews: Λοιπόν η κυρία Σύμβουλος έγινε ρεζίλι, από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για αυτή την ''συνομιλία''! Καταρχήν 25 ώρες δεν είναι καθόλου πολλές, όταν οι Αμερικάνοι θα βγάζουν ζωντανούς από τα συντρίμμια μέρες και εβδομάδες ΜΕΤΑ! Δεύτερον, τί λέτε ότι είναι δύσκολο να βρεθεί μεγάλο αεροπλάνο να πάει στην Αϊτή, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΜΕΓΑΛΑ AIRBUS A340, ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ''??????? (Να σημειώσουμε ότι τα 4 Airbus A340, ΑΝΗΚΟΥΝ στο δημόσιο και στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η οποία λέει ότι ΔΕΝ έχει αεροπλάνα!!)
Αυτά δεν μπορούνε να πάνε κυρία Σύμβουλε του Υπουργού????Όταν όμως θέλουν κάποιοι να πάνε Αμερική ΤΣΑΜΠΑ, τότε τα έχετε! Γι' αυτό δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτή η χώρα! Γιατί είναι μέσα στο ψέμα και την βαρεμάρα, και κοιτάει να να τα φάει όποιος προλάβει! Ντροπή σας κύριοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου