Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

"Αφεντικίνα" στις Μούσες η Μπάστα!


Τελικά, έχει ο καιρός γυρίσματα και η Σάσα Μπάστα, που κάποτε ήταν το κορίτσι με το κλαρίνο στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη, πλέον είναι... πρώτο βιολί στις «Μούσες». Ναι, η Σάσα always πηγαίνει πακέτο με ένα μουσικό όργανο. Αλλά, αγαπημένε μου, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Η εν λόγω δυο τρία χρόνια πριν προσπαθούσε να μάς πείσει ότι είναι τραγουδίστρια και όλοι όσοι την ακούγαμε κάναμε κάτι γέλια. Μα κάτι γέλια. 

Έλα, όμως, που σήμερα ζούμε τη σκηνή, όπου η Μπάστα έγινε πρώτο όνομα σε νυχτερινό κέντρο και μάλιστα σε εκείνο που τα προηγούμενα χρόνια, κυρία ήταν η Αγγελική Ηλιάδη! «Η Αγγελική φεύγει, η Σάσα έρχεται». Ω Θεέ μου, Θεέ μου. Ωστόσο, το καλύτερο είναι το σύστριγκλο που έγινε την Δευτέρα μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Ο αγαπημένος της Μπάστα, Θοδωρής Λανταβός (που είναι κι ένας εκ των συνιδιοκτητών του μαγαζιού) έγινε ο κύριος μισθωτής στις «Μούσες».

Την Δευτέρα πήγαν εκεί και η μητέρα και αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, οι οποίες βρέθηκαν μπροστά σε μία μεγάλη (για εκείνες) έκπληξη, το νέο «αφεντικό» είχε αλλάξει κλειδαριές! Από εκεί κι έπειτα ξεκίνησε ένας χαμός με φωνές, κατηγορίες και εκτόξευση απειλών. Ωραία πράγματα, δεν το συζητώ. Στις «Μούσες» ήταν και η Σάσα με τον σύντροφό της, καθώς και η Πόπη Μαλιωτάκη με το γιο της. Αλήθεια, το έρμο το παιδί γιατί το σούρνει παντού; 

Όλοι μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου έδωσαν εκεί καταθέσεις. Ο Λανταβός υποστήριξε ότι έχει πάρει το μερίδιο και των υπόλοιπων ιδιοκτητών του μαγαζιού και νόμιμα θα το ανοίξει. Για να μη στα πολυλογώ (και σε μπερδεύω με αυτά) ο νεαρός επιχειρηματίας έχει δίκιο και σε λίγες μέρες, οι «Μούσες» πρόκειται να ανοίξουν με την Μπάστα πρώτο όνομα. Όσο για την Ηλιάδη; Η ίδια απέχει συνειδητά από τις διαμάχες αυτές, ενώ όπως ανέφερε η οικογένεια του Λαζαρίδη, δεν ήθελε να εμφανισθεί ξανά στο μαγαζί για συναισθηματικούς και μόνο λόγους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου