Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Sakis:«Η μέρα των ερωτευμένων είναι αφιερωμένη στην κόρη μου και την Κάτια»


Για τους ερωτευμένους θαυμαστές του, τραγούδησε την Κυριακή το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε τα πιο ερωτικά του τραγούδια και τα αφιέρωσε στις δύο γυναίκες της ζωής του... 


«Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στην κόρη μου και την Κάτια αλλά και σε όλο τον κόσμο που θέλει να γιορτάσει μαζί μου και με τους συντρόφους του.»

Ο Σάκης Ρουβάς πήγε στο νυχτερινό κέντρο «Starz», λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η συναυλία. Έξω από το μαγαζί τον περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία. 

Ο τραγουδιστής, φορώντας ένα μαύρο σκούφο, τζιν, t–shirt και δερμάτινο μπουφάν, απάντησε με χαμόγελο και... υπομονή σε όλες τις ερωτήσεις. 

«Εγώ έχω πολλούς λόγους να γιορτάζω και ελπίζω όλος ο κόσμος, γιατί ο έρωτας είναι ένα συγκλονιστικό συναίσθημα και είναι ωραίο να το ζει κανείς.»

Ο Sakis είναι ερωτευμένος και το δείχνει, άλλωστε όπως είπε... έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει. Όταν βέβαια τον ρώτησαν πώς πέρασε στις 14 Φεβρουαρίου, δήλωσε όλο νόημα... «Όπως εμείς ξέρουμε πολύ καλά να γιορτάζουμε.»

Το ζευγάρι, πέρασε την ημέρα των ερωτευμένων στο σπίτι του, στο Νέο Βουτζά. Δε θα μπορούσαν να αφήσουν τη μικρή τους κόρη, ειδικά η μαμά Κάτια, η οποία είναι συνέχεια μαζί της. 

Ο Σάκης και η Κάτια, αφού έπαιξαν με τη μοναχοκόρη τους, την έβαλαν για ύπνο και δείπνησαν υπό το φως των κεριών και ακούγοντας χαμηλά την αγαπημένη τους μουσική, γιατί είχαν το φόβο, μην ξυπνήσουν το μωρό!

Όσο για το δώρο που έκανε ο τραγουδιστής, στη σύντροφό του; 

«Αυτά είναι δικά μας θέματα», αυτό απάντησε στους δημοσιογράφους, χαμογελώντας...

Όσοι βρέθηκαν πάντως στη συναυλία που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Love Radio», πέρασαν υπέροχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου