Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Βίαζε επί 25 χρόνια την κόρη του!


Ένας πατέρας στο Τορίνο συνελήφθη επειδή βίαζε και κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του επί 25 χρόνια και προέτρεπε τον γιο του, ο οποίος επίσης φυλακίσθηκε, να κακοποιήσει με τον ίδιο τρόπο και τις δικές του κόρες, ανακοίνωσαν σήμερα αστυνομικές πηγές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, ο 63χρονος έμπορος βίαζε τακτικά την κόρη του, 34 ετών σήμερα, από τότε που ήταν 9 ετών, ενώ δεν της επέτρεπε να βγει από το σπίτι χωρίς εκείνον. Την κρατούσε κλεισμένη...
... μέσα σε ένα δωμάτιο χωρίς φως και την είχε υποχρεώσει να σταματήσει το σχολείο από την πέμπτη τάξη (περίπου στα 13 της χρόνια).
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση, Πιέτρο Φόρνο, ο πατέρας υποστηρίζει "ότι σύμφωνα με έναν οικογενειακό νόμο, η πρωτότοκη κόρη προορίζεται γι' αυτόν".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο πατέρας στη συνέχεια προέτρεψε τον γιο του, 40 ετών σήμερα, να ακολουθήσει το παράδειγμά του. Ο γιος συνελήφθη επίσης καθώς θεωρείται ύποπτος για σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη των τεσσάρων κοριτσιών του, ηλικίας 6, 8, 12 και 20 ετών.
Η έρευνα ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Λάουρα (ψευδώνυμο που δόθηκε στην κακοποιημένη κοπέλα) κατέθεσε αγωγή εναντίον του αδερφού της, κατηγορώντας τον ότι τη βίασε και την φυλάκισε παρά τη θέλησή της επί δύο εβδομάδες, όταν κατέφυγε σε εκείνον, ύστερα από έναν καυγά με τον πατέρα της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου