Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Συντριβή αεροσκάφους με 7 νεκρούς!

Ένα μικρό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σε δύο κτίρια στην πρωτεύουσα του Ισημερινού, με συνέπεια να σκοτωθούν τουλάχιστον επτά άνθρωποι.
Ο υπουργός Άμυνας, Χαβιέρ Πόνσε δήλωσε ότι τρεις στρατιωτικοί και δύο πολίτες που επέβαιναν στο δικινητήριο αεροσκάφος Beechcraft 200, καθώς και δύο άτομα στο έδαφος, σκοτώθηκαν από τη συντριβή. Τα αίτια του δυστυχήματος είναι αδιευκρίνσιτα.

Το αεροπλάνο έπεσε σε δύο κτίρια σε ένα πλούσιο προάστειο του Κίτο και στη συνέχεια συνετρίβη σε μία αυλή. 

"Ένιωσα μία έκρηξη όταν άνοιξα την κεντρική πόρτα και μετά άκουσα ένα δυνατό ήχο", περιέγραψε η Έλενα Μορότσο, η οποία εργάζεται σε ένα σπίτι, κοντά στο σημείο όπου συνετρίβη το αεροπλάνο. Η Καμίλ Αβσέρτ, κάτοικος της περιοχής είπε ότι "ήταν φρικτό. Άκουσα το αεροπλάνο να πετά σε χαμηλό ύψος κι έπειτα άκουσα την έκρηξη. Τρέξαμε προς το δρόμο και είδαμε τη φωτιά".
Πολύ κοντά στο σημείο της συντριβής βρίσκεται ένα ξενοδοχείο και η κατοικία του πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος δεν τραυματίστηκε.
Την ώρα που έγινε το δυστύχημα στο Κίτο επικρατούσε ομίχλη, που συχνά προκαλεί προβλήματα στις αεροπορικές συγκοινωνίες στην πόλη.....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου