Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Η Ρουμπέση βγαίνει με γνωστό ποδοσφαιριστή;

Την ώρα που ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνθέτει στην εκπομπή του τραγουδάκια αφιερωμένα στην Δήμητρα Ρουμπέση και συνεχίζει να την καλεί πίσω, εκείνη δηλώνει δημοσίως ότι ο γάμος τους έληξε οριστικά και σύντομα θα βγει συναινετικά το διαζύγιο τους. Και να ήταν μόνο αυτό το πλήγμα για τον Ανδρέα, πάει στο καλό.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Real news αποκαλύπτει ότι η Ρουμπέση τον τελευταίο καιρό διατηρεί κρυφό δεσμό με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη. Οκ, το πάμε πάλι από την αρχή. Η Δήμητρα του Ανδρέα βρήκε άλλο αγαπημένο και δη νεαρό αγόρι μόλις 22 ετών. Όχι ότι εκείνη είναι μεγάλη. Μια χαρά νέα κοπέλα είναι. Απλά, ο νέος δεν έχει σχέση (ηλικιακά) με τον παλιό. Γενικά, θα έλεγα ότι δεν έχουν και μεγάλη σχέση.

Τέλος πάντων, σύμφωνα με το δημοσίευμα Ρουμπέση και Τοροσίδης συχνάζουν σε στέκια της Γλυφάδας, πάντα με φίλους και ποτέ μόνοι. Από την αρχή της γνωριμίας τους υπήρξε μία χημεία κι έπαιξε φλερτ ανάμεσα τους. Μάλιστα, η Δήμητρα δείχνει να περνάει καλά με την παρέα του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι επίσης φρέσκο -χωρισμένος. Και οι δύο, όμως, προσπαθούν η σχέση τους (όποια κι αν είναι αυτή) να μην πάρει δημοσιότητα και να σου πω δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν τώρα που έγινε γνωστό ότι βγαίνουν. Αλήθεια, ο Ανδρέας τι λέει για όλα αυτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου