Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Υπήρξαν ζευγάρι Νίνο - Καμπούρη;


Ήξερες εσύ ότι ο Νίνο κάποτε παλιά είχε σχέση με την Δέσποινα Καμπούρη, νυν παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ»; Εγώ, μήτε που το ήξερα και τώρα που το άκουσα, έπεσα από τα σύννεφα. Ο Νίνο με την Καμπούρη, λοιπόν. Χμ. Δεν είναι κακό ζευγάρι. Ε; Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί στη σχέση αυτή και το μόνο που κάνουν, είναι να δηλώνουν καλοί φίλοι.

Και είναι αλήθεια, πως τα παιδιά αν και υπήρξαν για δύο χρόνια ζευγάρι, χώρισαν φιλικά και για το λόγο αυτό μπορούν και είναι σήμερα φίλοι. Και για του λόγου το αληθές, ο Νίνο ήταν από τους πρώτους καλεσμένους της Καμπούρη και του Γιώργου Λιανού στον «Πρωινό Καφέ». Και απορούσα, πώς πήγε ο Νίνο σε πρωινάδικο και μάλιστα έκανε και τις αποκαλύψεις για τις αγωγές με την Heaven. 

Η Δέσποινα είναι η αιτία, με την οποία - έτσι για την ιστορία - ερωτεύθηκαν λίγο μετά την αποχώρηση του αοιδού από το Fame Story 1. Ναι, για τόσο παλιά μιλάμε. Μωρά και τα δυο ήταν τότε. Πάντως, ο Νίνο κάποτε είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ότι είχε σχέση για καιρό με μία νεαρή δημοσιογράφο και ο χωρισμός τους τότε τού είχε στοιχήσει. Βρε λες όντως να ήταν η Καμπούρη; Κοίτα τι μαθαίνεις όσο μεγαλώνεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου