Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Καλομοίρα ή Ευγενία Μανωλίδου στον Πρωινό Καφέ?


Με την παρουσία τού Γ. Λιανού και της Δ. Καμπούρη στο τιμόνι τού «Πρωινού Καφέ», ο Ant1 πήρε μια σημαντική ανάσα. Οι δύο νέοι παρουσιαστές με την βοήθεια τού καναλιού μπορούν να τα καταφέρουν και να αποδείξουν ότι στην τηλεόραση του 2009 δεν χρειάζεται να είσαι ακριβοπληρωμένο όνομα για να ανταγωνιστείς τους υπόλοιπους. 
Σημειώνεται ότι αν τα πάνε σχετικά καλά, αυτομάτως λύνουν και τον βραχνά τού καναλιού για το τι θα κάνει του χρόνου. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ανεξάρτητα από τις οντισιόν που ετοιμάζει το κανάλι για την θέση τού «Πρωινού Καφέ» τού χρόνου, οι δύο νέοι να συνεχίσουν την παρουσίαση τού πρωινού και την επόμενη σεζόν, επικουρούμενοι από έναν ηθοποιό ή άλλο πρόσωπο για δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Όπερ και το πιθανότερο, αφού επαναλάβουμε το ουδέν μονιμότερο τού προσωρινού. Και για έναν επιπλέον λόγο. Δεν χτίζεις κάτι σήμερα και σε τρεις μήνες το γκρεμίζεις για να βάλεις κάποιους άλλους. Ό,τι έγινε στο παρελθόν ήταν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Για να μην πούμε ότι Λιανός-Καμπούρη στοιχίζουν στον Ant1 το 1/3 από οποιονδήποτε άλλο. 

Αληθεύει ότι ο Γ. Λεβέντης είδε την Καλομοίρα και συζήτησαν για τον «Πρωινό Καφέ». Η ελληνομερικανίδα όμως δεν ήταν ξεκάθαρη στις απαντήσεις της, κυρίως για το εάν έχει αποφασίσει να επιστρέψει οριστικά στην Ελλάδα και ως εκ τούτου η κουβέντα θα συνεχιστεί σε κάποιο επόμενο ραντεβού, χωρίς διάθεση να πιέσουν τα πράγματα καμία από τις δύο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου