Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Η Χρονοπούλου παραδέχεται τον έρωτα της για τον Μητρόπουλο!


Πριν τέσσερις μήνες ακούσαμε για πρώτη φορά ότι η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος είναι ζευγάρι. Η είδηση έκανε αμέσως τον γύρο της πόλης - γιατί σιγά μη μείνει ασχολίαστο ένα τέτοιο γεγονός - κι ενώ όλοι μιλούσαν για το νέο έρωτα, οι δυο τους απέφευγαν να επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν τα όσα κυκλοφορούσαν. Αυτό, όμως, πλέον ανήκει στο παρελθόν και η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για τη νέα της σχέση, αλλά και τη δολοφονία του συζύγου της, Γεράσιμου Μαυράκη ενάμιση χρόνο πριν.

Καλά, μη φανταστείς ότι.... αποκάλυψε τρελές λεπτομέρειες για τον Μητρόπουλο, ωστόσο στη συνέντευξη της στο Down Town παραδέχεται ότι είναι μαζί και μάλιστα είναι πολύ ερωτευμένη. Από τις απαντήσεις της και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι η σχέση αυτή (αν και είναι νωρίς ακόμη) έχει αλλάξει την ηθοποιό και το αυτό παραδέχεται η ίδια. «Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν είχα καταφέρει να νιώσω γυναίκα. Γυναίκα έγινα τώρα, τους τελευταίους μήνες. Και αυτό γίνεται μόνο όταν βρεθεί κάποιος άνθρωπος να σε... ξεκλειδώσει» λέει η Νένα και το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι το εξής... ακόμη και στα 40 σου κι ενώ έχεις κάνει δύο γάμους κι έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν είναι αργά για να ανακαλύψεις ότι είσαι πράγματι γυναίκα! Αρκεί να βρεις κι εσύ τον δικό σου Μητρόπουλο να σε «ξεκλειδώσει».

Πάντως, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Και η φήμη του «αρσενικού» που έχει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, επιβεβαιώνεται από μία γυναίκα που μέχρι πρότινος όλοι τη θεωρούσαμε «μαγκάκι» και «αντράκι». Άντε, τώρα να συνηθίσεις την Χρονοπούλου σε ρόλο... γυναίκας, η οποία μάλιστα τον έχει πάρει στα σοβαρά. Από ΑΕΚ έγινε Ολυμπιακός (hello, γιατί άραγε;), όταν βλέπει ο άνδρας μπάλα αυτή δε μιλάει και γενικά παραδέχεται ότι είναι ανατολίτισσα στη σχέση της. Τελικά, όντως όλες χρειαζόμαστε έναν Μητρόπουλο!

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν τέσσερις μήνες, αλλά η ηθοποιός δεν ήθελε να πει πώς γνωρίστηκαν. Άφησε να εννοηθεί ότι ήταν μία τυχαία συνάντηση, που ήρθε στην καλύτερη περίοδο και για τους δυο, αφού λίγο καιρό πριν είχαν χάσει τους συντρόφους τους. Η Έλενα Ναναθαήλ «έφυγε» τον περασμένο Μάρτιο. Χρονοπούλου και Μητρόπυολος αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ο γιος της τον έχει γνωρίσει. Αν κρίνουμε δηλαδή από την απάντηση της ότι ο Χρήστος γνωρίζει όλους όσοι τους αγαπούν και τους αγαπάνε. Και ο Μητρόπουλος σίγουρα είναι ένας από αυτούς. Εξάλλου, όπως αναφέρεται στο θέμα, ανάμεσα στους πίνακες του σπιτιού της Νένας υπάρχει και μία φωτογραφία του πρώην ποδοσφαιριστή την εποχή που έπαιζε στον Ολυμπιακό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου