Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ένα αγόρι για την Ράνια Θρασκιά;


Όταν η Ράνια Θρασκιά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν λίγες μέρες, είχε δηλώσει την επιθυμία το μωρό να είναι αγόρι. Και να το κάνει ΠΑΟΚ, όπως καλή ώρα είναι η ίδια. Κι ας είναι ο father αυτού Παναθηναϊκός από τα γεννοφάσκια του. Κι όπως φαίνεται, η επιθυμία αυτή της Ράνιας βγαίνει αληθινή, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας η παρουσιάστρια περιμένει αγόρι. Αν και το ζευγάρι δεν θέλει ακόμη να ανακοινώσουν το φύλο του μωρού. 

Κατά τα άλλα, το μωρό θα έρθει σε πέντε μήνες από τώρα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο και η χαρά του ζευγαριού είναι μεγάλη. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στενός φίλος τους, ήδη Ράνια και Ανδρέας Φωτόπουλος είναι μια «χαζομαμά» κι ένας «χαζομπαμπάς» αντίστοιχα. Η κοιλιά της Θρασκιά φαίνεται πλέον καθαρά, ενώ η ίδια αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και βγαίνει από το σπίτι μόνο για να πάει στην εκπομπή της, «Κοιτάω μπροστά».

Και όπως λένε οι συνεργάτες της είναι πιο γλυκιά από ποτέ. Σνιφ, σνιφ. Άλλωστε, η ίδια δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία της να γίνει μητέρα, ειδικά από τη στιγμή που γνώρισε τον σύζυγό της. Και ο γνωστός οδοντίατρος, όμως, είναι ξετρελαμένος με τον ερχομό του μωρού και όπως επίσης λένε φίλοι του ζευγαριού προσέχει σαν τα μάτια του τη Ράνια. Αυτές είναι ωραίες ιστορίες....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου