Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Η Ρουμπέση βάζει τέλος στο γάμο με Ανδρέα!

Καιρό είχαμε να μάθουμε νέα από το μέτωπο «Ανδρέας Μικρούτσικος - Δήμητρα Ρουμπέση» και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια τους είχα ξεχάσει κιόλας. Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα τους θυμήθηκα, όταν είδα τυχαία σε πολυκατάστημα την Δήμητρα με φίλη της και αναρωτήθηκα: «Άραγε ξαναμπήκε στη ζωή του Ανδρέα, που τόσο απεγνωσμένα την ήθελε πίσω»; Και η απάντηση ήρθε μία εβδομάδα αργότερα.

Ρουμπέση και Μικρούτσικος χωρίζουν και αυτό είναι πλέον οριστικό. Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις της Δήμητρας σε εφημερίδα, το διαζύγιο τους (οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν εκτός απροόπτου το καλοκαίρι. Μάλλον, θα περιμένουν να τελειώσει η σεζόν. Μην πέσουν όλες οι στεναχώριες μαζεμένες στον Ανδρέα... χαμηλά νούμερα & διαζύγιο) θα είναι συναινετικό. Πράγμα που σημαίνει ότι οι προσπάθειες τους να τα βρουν (αν έκαναν δηλαδή) δεν έφεραν αποτελέσματα κι έτσι είπαν να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι. 

Χμ. Από καλοκαίρι σε καλοκαίρι το πάει το ζεύγος. Κρίμα, για τον Ανδρέα, διότι με αυτά που έκανε κι έλεγε εγώ το είχα σχεδόν σίγουρο ότι στο τέλος θα την έριχνε την Δημητρούλα. Ειδικά, μετά από εκείνη την «απαγωγή» στο Super Star, που άρπαξε την Ρουμπέση στον αέρα και την πήρε (ω Θεέ μου, Θεέ μου), πίστευα ότι εκείνη θα συγκινιόταν και θα έδινε ακόμη μία ευκαιρία στο γάμο τους. Αλλά φευ το αυτί της μήτε που ιδρώνει. 

Η Δήμητρα συνεχίζει να μένει με τη μητέρα της στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Μικρούτσικος στη μεζονέτα της Κηφισιάς. Και αυτά που ακούγονταν, ότι η Δήμητρα διεκδικεί το εν λόγω σπίτι, δεν ισχύουν καθότι ο παρουσιαστής το απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Φωτεινή Γεωργαντά. Α, επίσης, η οικογένεια Μικρούτσικου αυτές τις μέρες αντιμετωπίζει ακόμη έναν χωρισμό. Σνιφ, σνιφ. Ο γιος Στέργιος χώρισε με την αγαπημένη του, Κατερίνα την οποία είχε γνωρίσει πριν τρία χρόνια στο Dream show.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου