Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009

Μάθημα οδήγησης αλλά...πού?


Ένα αεροσκάφος της εταιρίας Cebu στις Φιλιππίνες, στο οποίο επέβαιναν 80 επιβάτες, λίγο έλειψε να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, καθώς την ώρα της προσγείωσης, ο πιλότος αντιλήφθηκε ότι στον διάδρομο βρισκόταν ένα μικρό κλειστό φορτηγό και την τελευταία στιγμή κατάφερε να δώσει ύψος στο αεροπλάνο ώστε να αποφευχθεί μία τραγωδία.

Στο όχημα που κινείτο στον διάδρομο προσγείωσης βρισκόταν ένας άνδρας, που έκανε μαθήματα... οδήγησης στην φίλη του, όπως γράφει η εφημερίδα Philippine Star.
Το αεροπλάνο είχε σχεδόν προσγειωθεί όταν ο πιλότος αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο και αντέδρασε άμεσα, αποφεύγοντας τη σύγκρουση. 
Ο άνδρας που έκανε μαθήματα οδήγησης στη φίλη του είναι γιος ενός αξιωματούχου της πολιτικής αεροπορίας στο αεροδρόμιο της πόλης Λεγκαζπι, στις κεντρικές Φιλιππίνες, όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο παύθηκε των καθηκόντων του.
"Θα μπορούσε να έχει προκληθεί μία τραγωδία εάν δεν είχαμε στο πιλοτήριο έναν έμπειρο πιλότο", δήλωσε ο δήμαρχος του Λεγκαζπί, Νοέλ Ροζάλ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου