Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Με ποιον ήθελε παιδί η Μάρω;



Στο Κους Κους πήγε η Μάρω Λύτρα και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μητρότητα. Να σου πω, δεν είναι και πολλές οι φορές που η αοιδός μιλάει για παιδιά, αφού τις συνεντεύξεις της μονοπωλούσαν ο Κώστας Καραφώτης και αργότερα ο Γιάννης Αμανατίδης. Και τώρα το ίδιο έγινε, αλλά τουλάχιστον η Μάρω πρόλαβε να πει ότι αποφεύγει να μπει στο τριπάκι ότι είναι σε ηλικία που πρέπει να κάνει το ένα ή το άλλο.

Μάλιστα, στο παρελθόν όσες φορές το έκανε, αγχωνόταν. Ειδικά, την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Αχιλλέα (τι να κάνει αυτή η ψυχή;) και ο πατέρας της την πίεζε για ένα εγγόνι. Αν έχει χτυπήσει το βιολογικό της ρολόι; Μάλλον όχι, αλλά υπήρξαν φορές που κάποιοι άνδρες της ενέπνευσαν τη μητρότητα. «Υπήρξε ένας που μου το ενέπνευσε και όλοι ξέρουν ποιος είναι αυτός» είπε η Μάρω.

Sorry, αλλά εγώ δεν ξέρω. Ο Καραφώτης; Αυτόν όταν χώρισε τον κατηγορούσε ότι της φερόταν σαν κατσαρίδα. Παιδί την ενέπνευσε να κάνουν ή έντομο; Να είναι ο Αμανατίδης; Μπορεί, αφού τα πήγαιναν μια χαρά. Αλλά και πάλι πού θα βρίσκονταν για να κάνουν το παιδί, αφού αυτός ήταν Γερμανία κι εκείνη Ελλάδα; Στην Αυστρία; Παρακαλώ την Μάρω να επανέλθει με διευκρίνηση, διότι είμαι περίεργη να μάθω ποιος ήταν ο... εμπνευστής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου