Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Η Ηλιάδη δεν πήγε στο μνημόσυνο του Λαζαρίδη!



Το τρίμηνο μνημόσυνο του Μπάμπη Λαζαρίδη ήταν την Τετάρτη και στην ιδιαίτερη πατρίδα του επιχειρηματία βρέθηκε η σύντροφός του, Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και η Πόπη Μαλιωτάκη με το γιο της. Μάλιστα, για το ταξίδι στην Καβάλα μίλησε λίγο πριν φύγει η Ποπάρα, η οποία έκανε και τη μεγάλη αποκάλυψη... οι δύο γυναίκες του Λαζαρίδη έδωσαν τόπο στην οργή, έβαλαν στην άκρη όσα τις χώριζαν και πλέον έχουν καλές σχέσεις!

Είδες, που τελικά όλα γίνονται; Όπως καταλαβαίνεις, η επίσκεψη των δύο γυναικών (μετά των τέκνων τους) στην πόλη και δη για το μνημόσυνο του Λαζαρίδη είχε μεγάλο ενδιαφέρον και για του λόγου το αληθές, οι τηλεοπτικές κάμερες έπιασαν πρώτη θέση νεκροταφείο για να καταγράψουν Ηλιάδη και Μαλιωτάκη στο ίδιο πλάνο. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές και σιγά μην τις άφηναν να περάσουν στο ντούκου. 

Έλα, όμως, που η Ηλιάδη δεν πήγε ποτέ στο νεκροταφείο. Η αοιδός πληροφορήθηκε για την παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων και απέφυγε να εμφανισθεί δημόσια καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά για μία τέτοια εμφάνιση. Έτσι, όλοι έμειναν με τη χαρά του πλάνου. Πάντως, η οικογένεια του Λαζαρίδη (με πρώτη και καλύτερη την μάνα Μαρία) δήλωσαν ότι οι σχέσεις τους με την Αγγελική είναι άριστες (κι ας πέρασαν μία κρίση τον τελευταίο καιρό) και όλοι βρίσκονται δίπλα της για να την βοηθήσουν να σταθεί και πάλι στα πόδια της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου