Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Νάντια Μπουλέ:"Θα βάλουμε πλερέζες επειδή ξεκίνησε η Καγιά;"


Μια διαφορετική, πιο δυναμική εμφάνιση έκανε η Νάντια Μπουλέ στην εκπομπή Όλα το βράδυ της Τρίτης- η απόφαση του Θέμου να φιλοξενήσει την παρουσιάστρια του Όμορφου Κόσμου λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα της Βίκυς Καγιά στον Πρωινό Καφέ προκάλεσε μάλιστα συζητήσεις. Η Νάντια φρόντισε να δείξει από την αρχή πως δεν αισθάνεται να απειλείται από την Βίκυ, ενώ πρόσθεσε: "Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω εκ μέρους του, ο Γρηγόρης θεωρεί πως η Βίκυ είναι μια καλή επιλογή για τον Πρωινό Καφέ".  

  Η Νάντια αναφέρθηκε και στη συνάντηση του Γρηγόρη με τον, πρώην παρουσιαστή του Πρωινού Καφέ, Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος του Θέμου την ίδια μέρα που ξεκινούσε η Καγιά! Στην αρχή ένιωσα αμήχανα γιατί είχα ακούσει τόσα πολλά γι' αυτή τη συνεργασία, χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ παρούσα σε κουβέντα τους. Φρόντισε να υπερασπιστεί το σύντροφό της, Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας πώς δέχτηκε άδικη επίθεση: "Είχατε την αίσθηση ότι υπήρχε εμπάθεια; 

Sτη συνέχεια ανέφερε τι συζητάνε όταν είναι μόνοι τους με το Γρηγόρη: "Συζητάμε για πολιτική, για τα της Θεσσαλονίκης συζητάμε πάρα πολύ και για την Ορεινή Ναυπακτία (τόπο καταγωγής της Νάντιας) 

Επικοινωνία υπάρχει".  

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Νάντια προτίμησε να απαντήσει διπλωματικά: "Είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τι θα κάνω σαν επόμενο βήμα. Εξαρτάται από τις προτάσεις που θα συζητήσουμε με το Mega. To συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο".



yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου