Τρίτη, 21 Απριλίου 2009

Φαίη Σκορδά: Έκαψε τα μαλλιά της και συνάντησε τη Μενεγάκη!


Γελάσαμε πολύ σήμερα με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Alter, ιδιαίτερα με το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της παρουσιάστριας! 

Είχε βγάλει κουίζ στην εκπομπή της να μαντέψουμε ποια ξανθιά παρουσιάστρια πήγε στις Μαλδίβες για το Πάσχα και ενώ ήταν ξαπλωμένη στη μπανιέρα πήγε να βάλει φωτιά στα μαλλιά της και να κάψει και το νησάκι που βρισκόταν. 
Και ενώ όλοι νομίζαμε ότι ήταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία πήγε στις Μαλδίβες με την οικογένεια της για το Πάσχα, μας αποκάλυψε γελώντας ότι η ξανθιά παρουσιάστρια ήταν η... ίδια!

Αποκάλυψε, επίσης, ότι καθώς γυρνούσε από τις Μαλδίβες και περίμενε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα, συνάντησε κατά τύχη την Ελένη Μενεγάκη.
Οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες κοιτούσαν απορημένες η μια την άλλη, αφού το θεώρησαν μεγάλη σύμπτωση να βρεθούν την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο.

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε και εκείνη στην δικιά της εκπομπή την ευχάριστη συνάντηση που είχε με τη Φαίη Σκορδά.
Χαρούμενη, μάλιστα, μετέφερε στην Φαίη από τον «αέρα» ότι την είδηση την ανακοινώνει πρώτη εκείνη, καθώς η δικιά της εκπομπή είναι πρωινή, ενώ της Φαίης μεσημεριανή!


ζουγκλα.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου