Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Παπουτσάκη - Μπουρδούμης: ζευγάρι και στη ζωή!

Τελικά, η ζωή αντιγράφει την... τέχνη και για του λόγου το αληθές η Κατερίνα Παπουτσάκη εδώ και τρεις εβδομάδες είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Χμ, ο τηλεοπτικός Δημήτρης Παπαμιχαήλ είναι, γιατί σε βλέπω λίγο απορημένο. Την αποκάλυψη έκανε το «Κους κους» και δε σου κρύβω ότι έμεινα κάγκελο όταν το άκουσα. Από πολλές απόψεις.

Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Έχω ένα μυστικό» όλοι έλεγαν ότι το πρωταγωνιστικό δίδυμο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. Και παρόλο, που δεν υπήρχαν μεγάλες κόντρες, μια παγωμάρα, ένα κάτι αιωρείτο στην ατμόσφαιρα. Εξάλλου, λίγες φορές τους είχαμε δει μαζί, ενώ ο Μπουρδούμης βρισκόταν στη σκιά της? Αλίκης Παπουτσάκη. Η συμπρωταγωνίστρια του ήταν εκείνη που ακουγόταν περισσότερο, αλλά τα άκουγε και περισσότερο. 

Οπότε καταλαβαίνεις ότι κανείς δεν θα περίμενε η συνεργασία τους να πάρει τέτοια ερωτική τροπή.... Ωστόσο, στην πορεία και οι δύο χώρισαν από τις σχέσεις τους (εκείνος από την επί χρόνια σύντροφό του κι εκείνη από τον Κώστα Καραφώτη) και λίγο οι ερωτικές σκηνές που τους έφεραν κοντά, λίγο η ατμόσφαιρα και λίγο ο μεγάλος έρωτας της Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ, που τον ζούσαν τηλεοπτικά, μάλλον δεν ήθελαν πολύ για να ερωτευθούν.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και τρεις εβδομάδες και όπως λέγεται περνούν καλά μαζί. Ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει τσακώσει ακόμη, αλλά είναι ζήτημα χρόνου να γίνει και αυτό. Εξάλλου, δεν κρύβονται, αφού κυκλοφορούν κανονικά?.
Ή μήπως είναι διαφημιστικό κόλπό λέω εγώ τώρα? Αν όντως πρόκειτε περί αυτού, μήπως άργησαν λιγάκη.... Όπως και να ΄χει αργά ή γρίγορα 8α δείξει... 

1 σχόλιο: