Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Βρετανός άνδρας πυροβολήθηκε μετά από συνάντηση μιας Φιλιππινέζας κοπέλας στο chatroom!


Ένας βρετανός άνδρας δολοφονήθηκε στις Φιλιππίνες, έξι μήνες μετά από την αποχώρησή του από την Αγγλία, για να αρχίσει μια νέα ζωή με μια γυναίκα που συναντήθηκε μέσω του Διαδικτύου. 


Ο Charles Maxwell, 61 ετών , πυροβολήθηκε δύο φορές στο στήθος όταν  δύο καλυμμένοι ληστές μπήκαν στο σπίτι , όπου έμενε με την 21χρονη Charita del Ροσάριο. 

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο κ. Maxwell, , πέρυσι τον Οκτώβριο  είχε συναντήσει τη Δεσποινίς del Ροσάριο σε ένα chatroom.
Εκεί που γευματίζαν την Κυριακή το βράδυ με την φίλη του και δύο άλλες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της αδελφής της del Ροσάριο, ήρθε κάποιος στην πόρτα ζητώντας να αγοράσει τα προϊόντα που πουλούσε.

Ο επιθεωρητής John Basalo είπε: «Μια από τις γυναίκες πήγε στην πόρτα αλλά ο κ. Maxwell την απέτρεψε, και όταν άνοιξε η πόρτα δύο καλυμμένοι άνδρες τον πυροβόλησαν από κοντά.»
Μια γυναίκα κατόρθωσε να δραπετεύσει από το σπίτι ενώ οι άλλες δύο αναγκάστηκαν  να παραδώσουν χρήματα και άλλα τιμαλφή,στους ληστές.
Ο κ. Maxwell, που είχε δημιουργήσει μια επιχείρηση πωλήσεων αυτοκινήτων στο νησί και είχε κάνει εμπόριο στα λιπάσματα και άλλα αγαθά, θεωρήθηκε ότι έχει μια πρώην-σύζυγο και έναν γιο στη Μεγάλη Βρετανία.Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει. Ένας εκπρόσωπος για το ξένο και γραφείο Κοινοπολιτείας είπε: «Γνωρίζουμε το θάνατο ενός βρετανικού υπηκόου στις Φιλιππίνες και παρέχουμε την προξενική βοήθεια στην οικογένεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου