Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Tv News!

1.Ακόμη δεν πήγε η Βίκυ στον ΑΝΤ1, και στον Πρωινό Καφέ και έβγαλαν ότι θα παρουσιάσει τα φετινά Καλλιστεία!Μερικές εκπομπές έχουν μεγάλη φαντασία, και αυτό μερικές φορές βλάπτει!

2.Είναι γνωστή από καιρό η πρόθεση των υπευθύνων του ΑΝΤ1 να συνεχιστεί και του χρόνου η σειτά ''Λίτσα.com''.Όπως όλα δείχνουν, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν αμέσως μετά το Πάσχα!

3.Από δω η Έλλη, από κει η Έλλη, πού είναι η Έλλη? Κανείς δεν ξέρει τί ετοιμάζει η Στάη τόσο καιρό που την ψάχνουμε!Το σίγουρο πάντως είναι ότι κάπου θα πάει γιατί το θέλει και η ίδια.Τώρα λοιπόν που το καθεστώς στον Alpha άλλαξε, σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Κάντζα, για να παρουσιάσει όχι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή!

4.Σε σειρά με πρωτότυπο ελληνικό σενάριο και όχι στην διασκευή του ''Cutting it'', παίζει να πρωταγωνιστήσει η Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ρένα Ρίγγα με την Ελένη Λευθεριώτη, που ετοιμάζουν σίριαλ με...πιτσαρίες για τον ΑΝΤ1, έχουν κάνει πρόταση στην πρωταγωνίστρια του 'Κλειδιού του 'Παραδείσου'', αλλά απάντηση ακόμα δεν έχουν πάρει!

5.Ήταν που θα κοβόταν η ''Κουζίνα της μαμάς'', στον alpha!Η εκπομπή πάει τόσο χάλια, που το μπάτζετ έφτασε για ένα ταξιδάκι στο κοντινό...Μπαχρέιν!Μια χαρά νούμερα κάνει παιδιά!Ο Ευτύχης Μπλέτσας το Σάββατο 4/4, στις 13.15 μας έχει ετοιμάσει  μια πολύ ωραία εκπομπή με μυρωδιά απο ανατολή! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου