Σάββατο 23 Μαΐου 2009

3χρονη αγόρασε εσκαφέα €8.900!


Ένα τρίχρονο κοριτσάκι από τη Νέα Ζηλανδία αγόρασε έναν εκσκαφέα έναντι €8.900, την ώρα που οι γονείς της κοιμόντουσαν. 

Η μικρή Pipi Quinlan, που ζει στο Auckland, κατάφερε να ανοίξει τον υπολογιστή των γονιών της και να μπει σε μία ιστοσελίδα online δημοπρασιών, που είχε επισκεφτεί νωρίτερα η μητέρα της.

Στη συνέχεια, η μικρή καταχώρησε τη νικητήρια –όπως τελικά αποδείχτηκε- προσφορά των 20.000 δολαρίων Νέας Ζηλανδίας για έναν τεράστιο εκσκαφέα Kobelco.

Όταν η μητέρα της, Sarah Quinlan, ξύπνησε και ξαναμπήκε στον υπολογιστή, είδε μία σειρά από e-mails, που της είχε στείλει η ιστοσελίδα δημοπρασιών Trade Me.

«Όταν διάβασα τα e-mails και είδα το ποσό των 20.000 δολαρίων, συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί και έπαθα σοκ,» δήλωσε η κυρία Quinlan.

«Τηλεφώνησα στον σύζυγό μου και του είπα να έρθει αμέσως σπίτι ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος. Τον ρώτησα τι είναι το Kobelco και μου είπε χαρακτηριστικά: “Νομίζω ότι είναι ένας τεράστιος εκσκαφέας.”»

«Τον ρώτησα εάν αυτός αγόρασε τον εκσκαφέα. Μου απάντησε ότι δεν τον αγόρασε αυτός και το μόνο άλλο άτομο που ήταν στο σπίτι ήταν ο 18 μηνών γιός μας. Τότε ήταν που συνειδητοποιήσαμε ότι το είχε κάνει η Pipi.»

«Δεν της αρέσουν καν τα φορτηγά. Είναι ένα κλασσικό κοριτσάκι που της αρέσουν μόνο τα κοριτσίστικα πράγματα. Ακόμα και όταν την παίρνουμε μαζί μας για ψάρεμα, της αρέσει να φοράει τα φραμπαλάδικα φορεματάκια της.»

«Νομίζω πως απλά πατούσε το πληκτρολόγιο για να δει αν θα κάνει κάτι ο υπολογιστής,» σχολίασε η κυρία Quinlan.

Η ίδια τηλεφώνησε αμέσως στο Trade Me και ενημέρωσε τους υπευθύνους πως κατά λάθος η κόρη της είχε κάνει την προσφορά. Η ιστοσελίδα συμφώνησε να ακυρώσει την πώληση και επέστρεψε τα έξοδα καταχώρησης στον πωλητή του εκσκαφέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου