Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Άνθρωπος έβγαλε φωτογραφία το φτερό του αεροπλάνου και έσωσε 300 ζωές!!!!!



Αυτή η καταπληκτική εικόνα από άνθρωπο στην καμπίνα του αεροσκάφους παρουσιάζει τα καύσιμα που διαρρέουν από ένα αεροπλάνο στα 35,000 πόδια της εταιρίας- που πρώτο το GreekWorldNews ανακάλυψε γιατί η εταιρία δεν αναφέρθηκε ποτέ και είναι η United Airlines!O επιβάτης αμέριμνος έβγαλε φωτογραφία το φτερό του αεροσκάφους και το έδειξε στην αεροσυνοδό!!Ο πιλότος διαπίστωσε ότι έχει διαρροή το αεροσκάφος και χάνει καύσιμα!Η πορεία του αεροσκάφους ήταν Σικάγο-Ιαπωνία.Όλοι ήξεραν ότι δεν θα καταφέρουν να πάνε Ιαπωνία γιατί το αεροσκάφος έχανε 6.000 λίτρα καυσίμων κάθε ώρα! Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του San Francisco και όλοι θα θυμούνται τον κύριο  Bachleda που τους έσωσε την ζωή!

4 σχόλια:

  1. Proto to GreekWorldNews anakalipse oti einai tis United? Ti mera/ora kanate tin dimosieusi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο U.S. Air Force της Αμερικής δεν δημοσίευσε την εταιρία, για δικούς τους λόγους. Και ναι το GreekWorldNews, αποκάλυψε την εταιρία, πίστεψέ με είναι αλήθεια, δεν είναι δύσκολο να το βρείς.Η ανάρτηση ανέβηκε σήμερα στις 3.58 μ.μ το μεσημέρι με πληροφορίες από το DailyMail.

    Ευχαριστώ
    Η Ομάδα του GreekWorldNews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς σας έχουν προλάβει όμως.. Εδώ και 6 ημέρες έχει αποκαλυφθεί οτι πρόκειται για την United..
    http://www.avherald.com/h?article=419a5522&opt=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ^Ευχαριστούμε πολύ που το ανέφερες.Εμείς δεν έχουμε ιδέα για το αεροπορικό site ,δεν το ξέραμε αλλά είναι απλό να βρείς την εταιρία.Εμείς το βρήκαμε βάση χρώματος στο φτερό που ειναι μπλε ότι είναι η United LOL!
    Σε ευχαριστούμε.

    GreekWorldNews

    ΑπάντησηΔιαγραφή