Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Μέλος της Star Alliance η Aegean Airlines!



Μέλος της Star Alliance, στην οποία μετέχουν ήδη οι εταιρείες United της UAL Corp, Lufthansa Air Canada και Continental, πρόκειται να γίνει η Aegean Airlines , αποκτώντας πρόσβαση σε πολλές αγορές του κόσμου όπου βρίσκονται Έλληνες, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στελεχών της εταιρείας.

«Η Aegean είναι μια καλοδεχούμενη προσθήκη στο δίκτυο της Star Alliance, η εγχώρια αγορά είναι στρατηγικής σημασίας λόγω της γεωγραφικής θέση της», επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Star Alliance, Jean Albrecht.

Σημειώνεται ότι τα μέλη της συμμαχίας στις αερομεταφορές συνεργάζονται σε θέματα δρομολογίων και εσόδων. Η Star Alliance ανταγωνίζεται δύο τέτοιες συμμαχίες, την Sky Team και την Oneworld.

«Το να γίνεις μέλος της Star Alliance αποτελεί τόσο τιμή όσο και μεγάλη ευκαιρία», δήλωσε ο πρόεδρος της Aegean, Θοδωρής Βασιλάκης, τονίζοντας ότι η εταιρεία του δεσμεύεται να συνεισφέρει σημαντικά «σε αυτή τη μεγάλη συμμαχία».

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, η διαδικασία της ενοποίησης θα ξεκινήσει σύντομα και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 12 μηνών. Με την ολοκλήρωση της ενοποίησης, η Star Alliance θα αποτελείται πλέον από 26 αερομεταφορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου