Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Μακελειό στον ΑΝΤ1: Διώχνουν σε λίγο πάνω από 60 άτομα!


Τεχνικούς, δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, έχει η μαύρη λίστα που συμπληρώνεται και αλλάζει παράλληλα συχνά, τον τελευταίο καιρό. Είναι κοινό μυστικό στον ΑΝΤ1, πως γίνεται εκκαθάριση από στιγμή σε στιγμή και επίσημα. Αυτό το μυστικό όμως ήταν μεταξύ των λίγων "προνομιούχων. Στον σταθμό επικρατεί σύγχυση αφού πολλοί ψάχνονται αν βρίσκονται στη λίστα "των 60". Το κύμα απολύσεων είναι κάτι που έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό.
     Έχουν αρχίσει βέβαια οι διαρροές ονομάτων....Εσκεμμένες σε μεγάλο ποσοστό, για να μην πέσουν πολλοί από τα σύνεφα όταν τους ανακοινωθεί η απόλυση. Αυτό δεν συμβαίνει βέβαια μόνο στο όνομα της κρίσης που σφυροκοπά την αγορά εδώ και πολλούς μήνες, αλλά και στο πλαίσιο του κατά διαστήματα αναγκαίου ξεσκαρταρίσματος. Πάντως, εκτός του γεγονότος, ότι οι εργαζόμενοι στο εν λόγω μέσο, συρικνόνονται επικίνδυνα, αναρωτιέται κανείς γιατί δεν δείχνουν την πόρτα στους υψηλόβαθμους του σταθμού -που βρίσκονται σε οποιοδήποτε πόστο- και που ευθύνονται για αυτή την κατάσταση.
     Πάλι οι εργαζόμενοι θα την πληρώσουν ; Και να φανταστεί κανείς ότι στο σταθμό ανοίγανε σαμπάνιες πριν λίγο καιρό για την πώληση ξένων σταθμών που άνηκαν στην οικογένεια, σε πολύ καλή τιμή. Μήπως το πάνε αλλού το πράγμα ;


freegossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου