Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΟΣΕ: Αυξήσεις έως 33% στις τιμές των εισιτηρίων από 1/8!


Αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων του ΟΣΕ από την 1η Αυγούστου κατά 33% για τα απλά τρένα, κατά 13% για τα intercity και κατά 7% για τα EXRESS ανακοίνωσε παρουσιάζοντας το σχέδιο εξυγίανσης του ΟΣΕ ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Οι αυξήσεις θα επαναληφθούν ανά τρία οκτάμηνα και εκτιμάται ότι θα αποφέρουν στα ταμεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιπλέον 5,4 εκατ. ευρώ το 2009, 22,75 εκατ. το 2010 και 39 εκατ. ευρώ το 2011. Καμία αύξηση δεν πρόκειται να γίνει στα εισιτήρια του Προαστιακού.

Ο κ. Στυλιανίδης υπογράμμισε για ακόμη μία φορά ότι «ο ΟΣΕ είναι η πιο ζημιογόνα ΔΕΚΟ στην Ευρώπη με ετήσιες ζημιές περίπου ένα δισ. ευρώ και συνολικό έλλειμμα που φτάνει τα 9 δισ. ευρώ».

1 σχόλιο:

  1. χαιρεται!
    πραγματικα προσπαθουν να υποβαθμισουν τον οσε. οι τιμες ειναι εξωφρενικες και οι υπηρεσιες που προσφερουν μηδαμινες.ειναι δυνατον να κοστιζει για 1 φοιτητη 40 ευρω μετ επιστροφης το εισητηριο για αθηνα οταν το δρομολογιο κανει μιση ωρα παραπανω;ημαρτον πια..αν ο οσε πραγματι ηταν αναβαθμισμενος ευχαριστως να πληρωνα και με το παραπανω..αλλα τωρα..τι να πω!προσωπικα εκανα ονομαστικη καταγγελια στην υπηρεσια αλλα πολυ φοβαμαι πως θα πεταχτει στον καλαθο των αχρηστων..λυπαμαι πολυ που το εισητηριο απο 22,60(φοιτητικο)πηρε την ανιουσα και οσο κι αν διαμαρτυρομαι τουλαχιστον για πιο γρηγορο δρομολογιο στο βροντο..ελπιζω να υπαρχουν κι αλλοι που αγανακτουν.βαρεθηκα να μενω παθητικος δεκτης ολων αυτων που ακουω.ο κομπος εφτασε στο χτενι.τερμα η κοροιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή