Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Air France: Αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων του μοιραίου Airbus!


Αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που σημειώθηκε την 1η Ιουνίου στον Ατλαντικό και κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους 228 άνθρωποι, ανακοίνωσε η Air France.

«Πρέπει τώρα να επικεντρωθούμε στην προκαταβολή που θα καταβάλουμε για κάθε θύμα, περίπου 17.000 ευρώ», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας Πιέρ-Ανρί Γκουρζόν στο ρ/σ RTL.

«Οι δικηγόροι των ασφαλιστών μας σε κάθε χώρα βρίσκονται σε επαφή με τις οικογένειες των θυμάτων για να ρυθμίσουν το θέμα της προκαταβολής», πρόσθεσε και σημείωσε πως το παραπάνω ποσό αποτελεί χειρονομία συμπαράστασης και όχι παραδοχή υπαιτιότητας.

Ερωτηθείς για την πρόοδο των ερευνών σχετικά με τα αίτια της τραγωδίας, ο Γκουρζόν επανέλαβε τις δηλώσεις που έκαναν γάλλοι εμπειρογνώμονες στις αρχές της εβδομάδας ότι βρίσκονται κοντά στο να κατανοήσουν τι συνέβη, αλλά ότι δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν με βεβαιότητα.

Τα μαύρα κουτιά της πτήσης δεν έχουν ακόμα βρεθεί, τη στιγμή που πλοία της Βραζιλίας και της Γαλλίας ερευνούν στην περιοχή για να εντοπίσουν περισσότερα συντρίμμια και πτώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου