Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2009

Το φαγητό του μέλλοντος?



Ιάπωνες επιστήμονες, έχουν αρχίσει εδώ και μήνες να καλλιεργούν λαχανικά και φρούτα σε αποστειρωμένο περιβάλλον και χωρίς ζωύφια και χημικά! Τα καλλιεργούν σε ειδικά υπόστεγα σχεδιασμένα για αυτό το σκοπό, τα οποία είναι μεγάλα και υπάρχουν πολλά σε όλη την χώρα. Είναι σημαντικό το πόσο ελέγχονται τα πράγματα εκεί. Το νερό, η θερμοκρασία, ο αέρας, η υγρασία και ο φωτισμός ελέγχονται και έτσι το αποτέλεσμα είναι η καθαριότητα και η υγεία του ανθρώπου να συνηθίσει σε κάτι καλύτερο από αυτά τα βρώμικα που τρώμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου