Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Πού πήγε η Βίσση χθές?


Εδώ η Βίσση, εκεί η Βίσση, πού πήγε η Βίσση χθές και έλειπε από τον Θέμο Αναστασιάδη?
Κανονικά θα ερχόταν στην εκπομπή του Θέμου ''ΟΛΑ 9'' χθες, που μαγνητοσκοπείται το απόγευμα της Τρίτης και παίζεται το βράδυ της ίδιας μέρας. Η Άννα Βίσση ήταν προσκεκλημένη αλλά τελικά δεν ήρθε, ήταν άφαντη! Τώρα έπαιξε ρόλο ο νέος ''σύμβουλος'' της Άννας, ο οποίος είναι Αμερικάνος παραγωγός και της λέει τί να κάνει, ή φοβήθηκε μην την ρωτήσει τίποτα ''τρελό'' ο Θέμος και δεν ξέρει τί να απαντήσει?... Πάντως πολύ αδικία αυτό που έκανε, γιατί και αυτός ήθελε να κλείσει την εκπομπή για την σεζόν με κάποιο μεγάλο επώνυμο αλλά δεν του 'κατσε...!

3 σχόλια:

  1. Καλά τους έκανε γιατί τόσο αυτός όσο και ο συνεργάτης του Περρής μέσα από εφημερίδες, ραδιόφωνα, εκπομπές κλπ την βρίζουν ασύστολα εδώ και χρόνια. Τους άξιζε. Εύγε Άννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον εγραψε το θεμο κανονικα.
    γιατι?
    ξερει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα το διαβασα και γω ιδεα δεν εχω παντωσ για να εκανε κατι τετοιο σιγουρα καποιο σοβαρο λογο θα ειχε παντωσ μεταξυ μασ ρε παιδια ειναι η βισση για θεμο ελεοσ εκπομπη ειναι αυτη που εχει καλα εκανε και δεν πηγε και μην νομιζει οτι την ιστορια με το ζαχοπουλο την ξεχασαμε σαν κουτορνιθια ολοι αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή