Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Οκτώ νέα αεροσκάφη Q400 της Bombardier για τη νέα Ολυμπιακή!


Συμφωνία παραγγελίας για οκτώ καινούργια αεροσκάφη Q400, στα οποία περιλαμβάνονται τέσσερα Q400NextGen, υπέγραψε με την Bombardier θυγατρική εταιρεία της Marfin Investment Group (MIG), ενώ ταυτόχρονα αποκτά το δικαίωμα αγοράς επιπλέον οκτώ αεροσκαφών Q400NextGen.

Η αξία της παραγγελίας ανέρχεται σε περίπου $224 εκατ. και μπορεί να φθάσει τα $468 εκατ., εφόσον ασκηθεί το δικαίωμα αγοράς και των υπολοίπων οκτώ αεροσκαφών.

Τα αεροσκάφη Q400 και Q400NextGen θα ενταχθούν στο στόλο της Olympic Air τους επόμενους μήνες, καθώς η παράδοση τους αρχίζει από τον Ιούλιο. Υπενθυμίζεται ότι η νέα εταιρεία, αναμένεται να αναλάβει το πτητικό έργο της παλιάς Ολυμπιακής από την 1η Οκτωβρίου.

«Το σχέδιό μας για τη συγκρότηση της Olympic Air, εφαρμόζεται με συνέπεια και εντατικό ρυθμό. Στόχος μας να παρουσιάσουμε από την 1η Οκτωβρίου στο επιβατικό κοινό ένα σύγχρονο στόλο με καινούργια αεροσκάφη υψηλής τεχνολογίας και μια νέα αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου», δήλωσε ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος.

GreekWorldNews: Για να δούμε, μακάρι να ξανά γίνει η παλιά Ολυμπιακή!Το θέμα όμως είναι να πάρουν και κανένα πιο μεγάλο αεροπλάνο για τα δρομολόγια της Νέας Υόρκης και του Μόντρεαλ, γιατί αυτά τα Airbus A340, έχουν παλιώσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου