Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ήρθε το Καλομοιράκι από την Νέα Υόρκη!




Από Νέα Υόρκη με πτήση της Ολυμπιακής έφτασε το πρωί στις 8:56 η Καλομοίρα η αν θέλετε το Καλομοιράκι μας. Παρά το πολύωρο και κουραστικό ταξίδι, παρέα πάντα με τον αγαπημένο της Γιώργο, δε σταμάτησε στιγμή να χαιρετάει και να χαμογελάει [χωρίς υπερβολή] σε όλο σχεδόν τον κόσμο, που έτυχε να βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Το ζευγάρι περίμεναν στο αεροδρόμιο ένας φίλος του Γιώργου και η κολλητή φίλη της Καλομοίρας, Μιλάντα. Το ζευγάρι χώρισαν προσωρινά οι αποσκευές μια και αναγκάστηκαν να φύγουν χωριστά από το αεροδρόμιο με 2 αυτοκίνητα γιατί δεν χωρούσαν σε ένα. Στο ένα μπήκαν οι άντρες και στο άλλο οι γυναίκες.

Τι είπε όμως για τις φήμες που τη θέλουν να γίνεται συμπαρουσιάστρια ή στο "Μες στην Καλή Χαρά" (ALPHA) ή στον "Πρωινό Καφέ" (ΑΝΤ1); «Ήρθα στην Ελλάδα γιατί την άλλη βδομάδα μπαίνω στο στούντιο να ηχογραφήσω τα νέα μου τραγούδια και γιατί έχω να συζητήσω και κάποιες προτάσεις με 2 κανάλια. Άρα, είναι αλήθεια ότι δέχτηκε προτάσεις, τις οποίες δεν απέκλεισε από την αρχή, όπως θα έκανε πέρσι. Το ξανασκέφτεται η Καλομοίρα, τώρα που ηρέμησε. Το ξανασκέφτεται μήπως συνεχίσει την καριέρα της και στην ελληνική τηλεόραση, εκτός από τη δισκογραφία.

για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σκέφτομαι, αφού οργανώσουμε σωστά με τους συνεργάτες μου την ιδέα, να κάνουμε μία περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ώστε να πάμε και στο πιο απομακρυσμένο χωριό…». Όσο για τα προσωπικά; «Το γάμο τον σκέφτομαι, αλλά όχι τώρα. Θα ήθελα να γίνει ή φθινόπωρο ή χειμώνα, για να μην έχει τη ζέστη που έχει τώρα τον Ιούλιο. Μόλις βρούμε χρόνο με τον Γιώργο, θέλουμε να γνωρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα Ελληνικά νησιά».

Καλομοίρα καλωσόρισες!

http://www.panoramapress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου