Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Παπούα - Νέα Γουινέα: Ουδείς επιζών από το αεροπορικό δυστύχημα


Δεν υπάρχουν επιζώντες μεταξύ των 13 επιβαινόντων του αεροσκάφους της αεροπορικής εταιρείας PNG, το οποίο χάθηκε χθες από τα ραντάρ ενώ πετούσε πάνω από την Παπούα Νέα Γουινέα.

Οι διασώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο όπου κετέπεσε το επιβατικό αεροσκάφος στην Παπούα Νέα Γουινέα, χωρίς να βρουν κανένα επιζώντα μεταξύ των 13 επιβαινόντων, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Κέβιν Ραντ.

Το δικινητήριο αεροσκάφος τύπου De Havilland Twin Otter 300 της PNG, με 11 επιβάτες και διμελές πλήρωμα, χάθηκε από τα ραντάρ χθες ενώ πετούσε πάνω από ορεινή περιοχή στην Παπούα Νέα Γουινέα. Εκτελούσε πτήση από την πρωτεύουσα Πορτ Μόρεσμπι προς τον τουριστικό προορισμό Κοκόντα.

"Αξιωματούχοι της Παπούα Νέα Γουινέα κοντά στο σημείο της συντριβής ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν επιζώντες από το αεροπορικό δυστύχημα", δήλωσε ο Ραντ στο κοινοβούλιο της Αυστραλίας.

Δύο ελικόπτερα συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν εννέα Αυστραλοί, ένας Ιάπωνας και τρεις κάτοικοι της Παπούα Νέας Γουινέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου