Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Οι τρελές απαιτήσεις των σταρ όταν έρχονται στην Ελλάδα!!





 
Μήπως όταν έχεις πολλές απαιτήσεις μόνο τότε σε σέβονται σαν σταρ; Μπορεί, αν κρίνουμε από τις τρελές απαιτήσεις των πιο διάσημων αστεριών του παγκόσμιου μουσικού –κατά κύριο λόγο- στερεώματος, που μόνο τον ουρανό με τ’ άστρα δεν ζήτησαν όταν ήρθαν στην Ελλάδα για κάποια εμφάνισή τους…
   
Στην ιστορία θα μείνει η μοναδική συναυλία που έδωσε πέρυσι στις 27 Σεπτεμβρίου η Madonna στη χώρα μας, όμως και στο μυαλό των διοργανωτών της συναυλίας θα μείνουν για πάντα οι απίθανες απαιτήσεις της σταρ που τις θεωρούσε απαραίτητη προϋπόθεση για να εμφανιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό της.

Όπως λεγόταν εκείνες τις μέρες, η απόλυτη σταρ της ποπ είχε ζητήσει να έχει στη διάθεσή της ευλογημένο νερό της Καμπάλα, της θρησκείας που έχει ασπαστεί, προκειμένου να πίνει μόνο από αυτό αλλά και στους χώρους όπου θα κινούταν, να υπάρχουν μόνο λευκά τριαντάφυλλα αλλά και τριών ειδών κεριά, και αυτά της Καμπάλα τα οποία θα βρίσκονταν σε συγκεκριμένα σημεία του προσωπικού της χώρου προκειμένου να την προφυλάσσουν από την αρνητική ενέργεια.

Όσο για το καμαρίνι της στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου και εμφανίστηκε, η ίδια είχε ζητήσει οι τοίχοι του να είναι βαμμένοι λευκοί –θεωρείται το ευλογημένο χρώμα στην Καμπάλα-, το πάτωμα να διαθέτει λευκή απαλή –και φυσικά απολύτως καθαρή- μοκέτα και το κύριο ντεκόρ του να αποτελείται από λευκά λουλούδια που θα ήταν σκορπισμένα σε κάθε γωνιά του χώρου. Επίσης το καμαρίνι έπρεπε να διαθέτει τζακούζι για να δροσιστεί και να ηρεμήσει σε κάποιο διάλειμμά της. Έτσι και έγινε φυσικά, γιατί διαφορετικά δεν θα βλέπαμε τη Madonna ούτε ζωγραφιστή.


      Όταν είχε έρθει στην Ελλάδα η Jennifer Lopez πριν από λίγο καιρό, είχε ζητήσει να μένει σε σουίτα κεντρικού...

... ξενοδοχείου στην Αθήνα που θα διέθετε όλα τα κομφόρ, μεγάλους και άνετους χώρους και απαραίτητα φρούτα και λαχανικά ώστε να τρώει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα υγιεινά γεύματα που ήθελε. Τώρα πώς ταιριάζουν τα υγιεινά γεύματα με το παγωτό βανίλια που ήθελε να υπάρχει στο ψυγείο της σουίτας της, κανείς δεν γνωρίζει αλλά το κατάπιαν και αυτό οι διοργανωτές της συναυλίας της στην Ελλάδα. Η JLo επίσης ήθελε στο χώρο της να υπάρχουν αρωματικά κεριά που να την χαλαρώνουν αλλά και λευκά λίλιουμ όπως και κίτρινα τριαντάφυλλα που είναι και τα αγαπημένα της για να διακοσμούν τον χώρο της.
   
Όταν το 2007 ήρθε στην Ελλάδα ο George Michael για συναυλία του στο ΟΑΚΑ, είχε και αυτός αρκετές απαιτήσεις. Είχε ζητήσει στα πολλά καμαρίνια που θα του διέθεταν οι διοργανωτές να υπάρχουν λευκά τριαντάφυλλα και κρίνα, να διαμορφωθεί μία γκαρνταρόμπα που δεν θα ήταν μικρότερη από 100 τετραγωνικά μέτρα, παρόλο που άλλαξε μόλις τέσσερις φορές κατά τη διάρκεια της συναυλίας ενώ απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να υπάρχει στο καμαρίνι του ασύρματη σύνδεση στο internet μιας και έχει ‘κόλλημα’ με το διαδίκτυο. Επίσης είχε ζητήσει να διαμορφωθεί ένα καθιστικό σε κάποιο σημείο κοντά στα καμαρίνια του ώστε να υποδεχτεί τους συγγενείς και τους φίλους του από την Ελλάδα –μην ξεχνάμε ότι ο διάσημος καλλιτέχνης έχει καταγωγή από την Κύπρο-. Τέλος η πιο τρελή απαίτησή του ήταν ότι ήθελε να φέρει μαζί του στην Ελλάδα την επίπλωση των καμαρινιών του, κάτι που τελικά έγινε και μάλιστα χρειάστηκαν πολλά φορτηγά για τη συγκεκριμένη μεταφορά.

     Φαίνεται πως οι απαιτήσεις είναι προνόμιο των ποπ σταρς γιατί οι ροκ τραγουδιστές ή τα συγκροτήματα, μάλλον είναι πιο… γήινοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Scorpions που ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα για συναυλία στο Καραϊσκάκη, όμως δεν έδειξαν να έχουν τρελά ‘θέλω’. Ένα άλλο παράδειγμα σταρ που δεν έχει διάθεση να… τρέχει κόσμο ήταν η χολιγουντιανή ηθοποιός και βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μίρεν η οποία ήρθε στην Ελλάδα για να εμφανιστεί ως Φαίδρα στην Επίδαυρο, όμως δεν είχε καμία απαίτηση, ούτε ως προς το πόσο πολυτελές θα είναι το ξενοδοχείο που θα μείνει ούτε ως προς το τι θα φάει ή θα πιει.Το μόνο που ζήτησε, ήταν να έχει την απόλυτη ησυχία, χωρίς τους paparazzi να την τρέχουν από το πρωί ως το βράδυ αφού δεν της αρέσει καθόλου να φωτογραφίζεται.  

http://www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου