Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Παγετός στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά την Τετάρτη 20.1.2010


ΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Και νέες βροχές στα ανατολικά και στα νότια διαμερίσματα της χώρας με μέτριους βοριάδες στα πελάγη και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα Ανατολικά και Νότια προβλέπονται για την Τετάρτη. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα σε Θεσσαλία στην Ανατολική Στερεά την Εύβοια στην Ανατολική Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Πολύ καλύτερες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στην Δυτική Ελλάδα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά καθώς επίσης και σε πεδινές περιοχές της Θράκης και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Παγετός τις πρωινές ώρες θα δημιουργηθεί στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βόρειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες -βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 5 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και εδώ τα 5 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 5 Beaufort.

Θερμοκρασία

H θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα Βόρεια τους 5-6 βαθμούς, στα Κεντρικά τους 10-11 στα Δυτικά τους 11-12 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 14-15 βαθμούς.

http://www.meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου