Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Έγινε η δίκη για την δολοφονία του Ντουζόν Ζαμίτ στην Μύκονο!


Ένοχο έκρινε το δικαστήριο τον 25χρονο πορτιέρη Μάριου Αντωνόπουλου που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 20χρονο αυστραλό Ντουζόν Ζαμίτ το καλοκαίρι του 2008 στη Μύκονο.

Η απόφαση κοινοποιήθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσήμερι .

Ένοχους αλλά για απλή συνέργεια κατηγορήθηκαν άλλοι δύο υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου όπου εκτυλίχθηκαν τα τραγικά γεγονότα, ενώ ένας τέταρτος κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος.

Σε λίγη ώρα το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Μυτιλήνης θα ανακοινώση την ποινή για τον 25χρονο πορτιέρη.

Όσοι δεν θυμάστε τί είχε γίνει....
Στις 28 Ιουλίου 2008 ο Ντουζόν βρισκόταν μαζί με άλλους νεαρούς Αυστραλούς έξω από το μπαρ Τροπικάνα, όταν μετά από παρεξήγηση, δέχθηκε επίθεση από τον Μάριο Αντωνόπουλο.

Ο Αντωνόπουλος, ο οποίος εργαζόταν στην ασφάλεια του μπαρ, χτύπησε με κλομπ στο κεφάλι τον νεαρό. Ο Ντουζόν Ζαμίτ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγες μέρες αργότερα.

Ο πατέρας του θύματος Ολιβιερ Ζαμίτ, συγκλόνισε το πανελλήνιο με την απόφασή του να δωρίσει τα όργανα του γιου του για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Η καρδιά του αδικοχαμένου Ντουζόν, χτυπά στο σώμα του Κώστα Γρίμπιλα, ο οποίος μέχρι τότε ζούσε με μηχανική υποστήριξη και δεν είχε πολύ χρόνο.

Όταν ο Κώστας Γρίμπιλας συναντήθηκε με τη Ρόζμαρι, τη μητέρα του Ντουζόν, εκείνη ακούμπησε το χέρι της στο στήθος του, στο ύψος της καρδιάς του, λέγοντας ότι ήθελε να ακούσει πώς χτυπάει η καρδιά του παιδιού της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου