Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Τα ζώδια για σήμερα.


Κριός

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς *Θα σας παρουσιαστούν κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, μην τις αφήσετε να χαθούν, φίλοι μου *'Eχετε τις ικανότητες για να ξεπεράσετε προβληματικές καταστήσεις του παρελθόντος με τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν οι δικοί σας.

Ταύρος

Τα πράγματα για εσάς θα πάνε προς το καλύτερο *Προσπαθήστε κάποια πράγματα να τα βάλετε σε μια τάξη για να μην έχετε προβλήματα στο μέλλον *Ορισμένες προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος θα μπορέσουν να ξεπεραστούν αν και εσείς προσπαθήσετε λίγο περισσότερο.

Δίδυμοι

Καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι σήμερα γιατί είναι πιθανό κάποια πράγματα να μην πάνε όπως τα υπολογίζατε, προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας *Ορισμένες συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους είναι πιθανό να σας στεναχωρήσουν, καλά θα κάνετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Καρκίνος

Τα πράγματα για εσάς θα βελτιωθούν σημαντικά *Θα έχετε την δυνατότητα να υλοποιήσετε πολλά από αυτά που σχεδιάζατε εδώ και καιρό, φίλοι μου *Φροντίστε μερικά πράγματα να τα τακτοποιήσετε το συντομότερο *Μιλήστε με δικά σας πρόσωπα για ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν.

Λέων

Καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και να αποφύγετε τις εντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους *Μην βιαστείτε λοιπόν να πάρετε αποφάσεις *Είναι σημαντικό κάποια πράγματα να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

Παρθένος

Είναι σημαντικό κάποια πράγματα να τα βάλετε σε μια σειρά *Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα για να μην γίνουν λάθη και έχετε προβλήματα, φίλοι μου *Δείτε κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά, μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, πάρτε το χρόνο σας.

Ζυγός

Θα ήταν καλό σε κάποια ζητήματα να δείξετε προσοχή σήμερα *Αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα αν δεν βάλετε πρώτα γερές βάσεις, φίλοι μου Ζυγοί *Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προκείμενου να μπορέσετε να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα, φίλοι μου.

Σκορπιός

Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσετε να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα *Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις *Μπορείτε με τον δυναμισμό που σας διακρίνει να καταφέρετε πολλά πράγματα αρκεί να οργωθείτε κατάλληλα, φίλοι μου.

Τοξότης

Καλό θα ήταν να δείξετε προσοχή σε κάποια πράγματα *Μην βιαστείτε να κάνετε πράγματα τα οποία θα επηρεάσουν αρνητικά τις μελλοντικές σας κινήσεις *Μπορείτε με τους κατάλληλους χειρισμούς να επιτύχετε όσα επιθυμήσετε *Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητα σας *Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις οι όποιες θα αποδειχτούν λανθασμένες *Μπορείτε με τις ικανότητες που έχετε να καταφέρετε πολλά πράγματα, μη διστάσετε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα.

Υδροχόος

Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προκειμένου να μπορέσετε να ξεκολλήσετε κάποιες υποθέσεις που για καιρό ήταν σε στασιμότητα *Εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας *Αποδφύγετε να ανεβάσετε τους τόνους σε κάποιες συζητήσεις που θα έχετε με φίλους σας.

Ιχθείς


Καλά θα κάνετε ορισμένα πράγματα να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά *Σε κάποιες συζητήσεις που θα έχετε μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα *Δώστε προτεραιότητα σε προσωπικές σας υποθέσεις *Αποφύγετε να κάνετε πράγματα που θα σας επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου