Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ολυμπιακός: Νίκη και μόνο νίκη


Στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται μόνο η νίκη και τίποτα άλλο για το ματς με τον Πανιώνιο (16:45, Novasports 1) στη Νέα Σμύρνη. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το απόλυτο μέχρι το τέλος της Σούπερ Λιγκ.


Οι πρωταθλητές έχουν μείνει 8 βαθμούς διαφορά από την κορυφή και τρεις από τη δεύτερη θέση, όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή του νίκη επί του Ατρόμητου. Οι Πειραιώτες πέτυχαν την τελευταία εκτός έδρας νίκης τους πριν από περίπου δύο μήνες επικρατώντας στην Ξάνθη με 1-0 στις 5 Δεκεμβρίου. Εκτοτε τους έχει πάρει η κατηφόρα και δεν μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που επιθυμούν να το κάνουν σήμερα κόντρα στους «κυανέρυθρους».


Το τρίποντο είναι επιτακτική ανάγκη για τον Ολυμπιακό καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες μιας και έχει ευκολότερο πρόγραμμα από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Με μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή.


Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει τοποθετώντας τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Ραούλ Μπράβο θα είναι αριστερό μπακ και ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ δεξιό. Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Ντουντού Σουαρένσε, Βασίλης Τοροσίδης και Ιεροκλής Στολτίδης, πιθανότητες έχει να αγωνιστεί και ο Εντσο Μαρέσκα. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Ζαουάντ Ζαϊρί και στα αριστερά ο Χέσους Ντάτολο ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Πάντος, Κ. Παπαδόπουλος, Οσκαρ, Λεντέσμα και Ντιόγο.


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου